Bezlepková mouka z lupiny
-
Líbilo se mi to na přípravu bezlepkových piškotů
Me ha gustado para hacer bizcochos sin gluten
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Bezlepková mouka z lupiny recenzí
Na základě 1 recenze
-
5 hvězdy1
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Bezlepková mouka z lupiny Dayelet je celozrnná, nerafinovaná mouka zcela bez lepku.
Indikace
Jedná se tedy o mouku z luštěniny nazývané lupina, která je ve formě jemného prášku žluté barvy.
Její vysoká přírodní kvalita ji činí nezbytnou pro zlepšení chuti a vývoje všech těst z bílé rafinované mouky.
Způsob užívání
Doporučuje se používat v nízkých poměrech od 1 do 3 % z celkové hmotnosti mouky, v receptech bezlepkového chleba, piškotů, plátů, muffinů, madalén, suchého pečiva, sušenek atd.
Ingredience
Mouka z vlčího bobu
Tato informace se může změnit. Zkontrolujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota333 Kcal
-
Tuky / lipidy7.2 G
-
Nasycené mastné kyseliny1.4 G
-
Sacharidy / uhlohydráty15 G
-
Cukry6.7 G
-
Dietní vláknina39 G
-
Bílkoviny32.5 G
-
Sůl0.13 G
-
Škrob8.3 %
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.