Bramborový škrob
-
Miluji tento produkt, bešamel je nádherně jemný a obalující
Me encanta este producto, la bechamel queda maravillosamente suave y envolvente
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Velmi dobrý produkt, líbil se mi!
Muy buen producto, me ha gustado!
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Používám to na chleby a sladkosti, protože jsem nesnášenlivý k lepku
Lo uso para panes y dulces ya que soy intolerante al gluten
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Dobrá škrob pro výrobu bezlepkového chleba
Buena fecula para la confeción de panes sin gluten
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Bramborový škrob recenzí
Na základě 16 recenze
-
5 hvězdy13
-
4 hvězdy3
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Bramborový škrob Santiveri je ideální pro vaření a přípravu různých jídel.
Indikace
Bramborový škrob má velké kulinářské možnosti a může nahradit pšeničnou mouku.
Způsob užívání
Doporučuje se před vařením nejprve rozmíchat škrob v malém množství studené tekutiny a poté přidat k zbytku. Vařit na mírném ohni 10 až 15 minut za častého míchání. Osolit podle chuti. Doporučuje se použít škrob na každý litr tekutiny.
Ingredience
Bramborový škrob (100 %).
Tato informace se může změnit. Podívejte se na obal výrobku.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota324 Kcal
-
Tuky / lipidyG
-
Nasycené mastné kyselinyG
-
Sacharidy / uhlohydráty80.9 G
-
CukryG
-
Dietní vlákninaG
-
BílkovinyG
-
Sůl0.02 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.