Celozrnná ječná mouka
Ušetřete s těmito balíčky
-
Používám ječnou mouku na výrobu vícezrnnýho chleba
Uso harina de cebada para hacer pan multicereal
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Celozrnná ječná mouka recenzí
Na základě 18 recenze
-
5 hvězdy16
-
4 hvězdy2
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Celozrnná ječná mouka od Intracma pomáhá regulovat hladinu glukózy v krvi, a proto se doporučuje lidem s hyperglykémií, protože tato mouka má nízký glykemický index.
Indikace
Lidé alergičtí na lepek mohou bez problémů konzumovat ječnou mouku. Ječná mouka poskytuje větší množství energie než mouky jako pšeničná, ovesná nebo kukuřičná mouka. Obsahuje škrob, ale ten je složen z komplexních sacharidů, které se pomalu vstřebávají do krevního oběhu bez rizika, že by se ukládaly jako tělesný tuk, jak se to děje u bílé pšeničné mouky. Navíc je ječmen skvělým přírodním projímadlem.
Způsob užívání
Doporučuje se podle chuti spotřebitele.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Ingredience
Na 100 g:
Celozrnná ječná mouka, vitamín K (65,5 ug), hořčík (120 mg).
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.