Cizrna mouka
Popis
Jednou z největších výhod cizrnové mouky je vysoký obsah rostlinných bílkovin a vlákniny. Navíc cizrnová mouka obsahuje sacharidy s pomalým vstřebáváním, které pomáhají déle kontrolovat hlad.
Indikace
Cizrnová mouka se velmi často používá jako náhrada pšeničné mouky při pečení chleba nebo koláčů, navíc dodává aromatický nádech a vlastní chuť, která je vynikající. Pro vegetariány zbytku světa, konkrétně pro vegany, je cizrnová mouka poměrně blízkou náhradou vajec. Jednoduše smícháním cizrnové mouky s vodou nebo pivem se získá konzistence a šťavnatost podobná té, která umožňuje péct omelety se stejnými ingrediencemi jako běžné omelety. Energetický příjem této mouky je ideální pro sportovce.
Způsob užívání
Doporučuje se používat jako náhradu vajec, jako zahušťovadlo nebo na obalování.
Ingredience
Cizrnová mouka.
Tato informace se může změnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
Es-eco-020-cvNutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota382 Kcal
-
Tuky / lipidy6.3 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.4 G
-
Sacharidy / uhlohydráty59.9 G
-
Cukry0 G
-
Dietní vláknina5.2 G
-
Bílkoviny20.9 G
-
Sůl0.06 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.