Cizrnámou mouka
Popis
Pocházející z Blízkého východu a tam konzumovaný po tisíce let, věří se, že cizrna byla pěstována ve 12. století př. n. l. spolu s obilovinami, hráškem a čočkou. V mouce obohatí ty nejjednodušší recepty o specifickou chuť a přidá gastronomický nádech pokrmům.
Indikace
Rychle se usadila v Indii, kde se stala hlavní luštěninou a základní potravinou indické stravy. Bylo zjištěno, že to byli Féničané, kdo úspěšně zavedl cizrnu ve Španělsku. Do Ameriky vstoupila během doby dobývání kontinentu.
Způsob užívání
Doporučuje se používat k přípravě tradičních pokrmů socca, farinata, calentita nebo dokonce panisses.
Upozornění
Možné stopy lepků, soji, ořechů (lískových oříšků, mandlí, kešu) a sezamu.
Ingredience
Cizrna (100 %)
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.