Hnědý hráškový škrob
Popis
Hnědé hrášky evropského původu jsou vynikající surovinou pro organické proteinové mouky, jsou bohaté na vysoce kvalitní funkční bílkoviny.
Indikace
Bílkoviny přispívají k:
-Zvýšení svalové hmoty.
-Udržení svalové hmoty.
-Udržení kostí v normálním stavu.
-Vysokému obsahu vlákniny a zdroji bílkovin.
Způsob užívání
Mouka z hnědého hrášku výborně funguje v pekárenských výrobcích, svačinách, cereáliích k snídani nebo těstovinách.
Extrudovaná mouka nebo škrob z Brown Pea od SaludViva výborně funguje jako hlavní složka v veganských empanadách nebo masových kuličkách bez masa.
Proteinové mouky-škroby fungují jako náhrada, emulgátor, pěnivý prostředek nebo texturizér.
Upozornění
Může obsahovat stopy skořápkových plodů a sezamu.
Ingredience
Škrob z hnědého hrášku (Pisum Sativum)*.
*Pochází z ekologického zemědělství.
Tato informace se může změnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
ES-ECO-020-CV Zemědělství EU
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota318 Kcal
-
Tuky / lipidy1.4 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.5 G
-
Sacharidy / uhlohydráty59.9 G
-
Cukry2.2 G
-
Dietní vláknina10 G
-
Bílkoviny11.5 G
-
Sůl0.05 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.