Kvasnice na bezlepkové dorty bio
-
Perfektní pro bezlepkové pečení
Perfecta para reposteria sin gluten
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
aby bylo možné připravit bezlepkové dorty.
para poder realizar pasteles sin gluten.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Kvasnice na bezlepkové dorty bio recenzí
Na základě 9 recenze
-
5 hvězdy6
-
4 hvězdy2
-
3 hvězdy1
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Prášek na pečení od Nat-Ali se používá k kynutí těst v slaném i sladkém cukrářství.
Bez lepku a bez fosfátů.
Indikace
Kynutí těsta probíhá jednoduchou přirozenou reakcí složek, když jsou vystaveny určitým podmínkám vlhkosti a tepla. Jedlá soda způsobuje kynutí těsta uvolňováním oxidu uhličitého. Kyselina vinná aktivuje uvolňování oxidu uhličitého; získává se z kalů a slupek vína při destilaci. Kukuřičný škrob, neutrální základ, umožňuje zachovat vlastnosti každé složky. Prášek do pečiva se používá k kynutí těst při přípravě slaných i sladkých pečiv. Kynutí těsta probíhá jednoduchou přirozenou reakcí složek, když jsou vystaveny určitým podmínkám vlhkosti a tepla.
Způsob užívání
Doporučené dávkování: 2 čajové lžičky na 250 g mouky.
Suché promíchejte prášek do pečiva s částí mouky pro lepší rozložení.
Podmínky skladování
Uchovávejte prášek při pokojové teplotě na suchém místě.
Ingredience
Kukuřičný škrob*, prášky do pečiva: jedlá soda, vinná kyselina.
* Produkty z ekologického zemědělství.
Certifikát
FR-BIO-01
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.