Kvasnice na bezlepkové dorty bio
-
Perfektní pro bezlepkové pečení
Perfecta para reposteria sin gluten
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Všechny koláče dělám z veganských bezlepkových kvalitních mouk, takže mít kvasnice, které jsou také takové, je fantastické. od té doby, co jsem je objevila, používám jen tyto!
Hago todos los pasteles con harinas sin gluten veganas y de calidad, así que tener una levadura que también lo sea es fantástico. Desde que la descubrí sólo uso esta!
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Dobrá alternativa k vinnému kameni
Buona alternativa al cremor tartaro
Přeloženo z naturitas.it
Zobrazit originál
Kvasnice na bezlepkové dorty bio recenzí
Na základě 9 recenze
-
5 hvězdy6
-
4 hvězdy2
-
3 hvězdy1
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Prášek na pečení od Nat-Ali se používá k kynutí těst v slaném i sladkém cukrářství.
Bez lepku a bez fosfátů.
Indikace
Kynutí těsta probíhá jednoduchou přirozenou reakcí složek, když jsou vystaveny určitým podmínkám vlhkosti a tepla. Jedlá soda způsobuje kynutí těsta uvolňováním oxidu uhličitého. Kyselina vinná aktivuje uvolňování oxidu uhličitého; získává se z kalů a slupek vína při destilaci. Kukuřičný škrob, neutrální základ, umožňuje zachovat vlastnosti každé složky. Prášek do pečiva se používá k kynutí těst při přípravě slaných i sladkých pečiv. Kynutí těsta probíhá jednoduchou přirozenou reakcí složek, když jsou vystaveny určitým podmínkám vlhkosti a tepla.
Způsob užívání
Doporučené dávkování: 2 čajové lžičky na 250 g mouky.
Suché promíchejte prášek do pečiva s částí mouky pro lepší rozložení.
Podmínky skladování
Uchovávejte prášek při pokojové teplotě na suchém místě.
Ingredience
Kukuřičný škrob*, prášky do pečiva: jedlá soda, vinná kyselina.
* Produkty z ekologického zemědělství.
Certifikát
FR-BIO-01
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.