Mouka na tempuru a obalování
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Prášková směs speciálně vyvinutá pro tempuru a obalování.
Indikace
- 100 % bez lepku: naše směs mouk pro tempuru neobsahuje lepek, proto je vhodná pro celiaky.
- Bez alergenů: neobsahuje cukr, sóju, mléčné výrobky, vejce ani ořechy.
- 100 % veganské: směs na bázi rýžové a cizrnové mouky, ideální pro osoby s veganskou nebo vegetariánskou dietou.
- Křupavější přípravy: Nejtypičtější suroviny pro tempuru jsou zelenina, ale doporučujeme také použít naši směs rýžové a cizrnové mouky pro ryby a mořské plody.
Způsob užívání
- Použijte 3 díly velmi studené vody a 1 díl produktu. Odvažte bezlepkovou tempurovou směs do mísy a přidejte vodu. Čím chladnější voda, tím lepší, ideálně ledová.
- Jemně metličkou míchejte, dokud nevznikne homogenní směs bez hrudek.
- Přikryjte potravinářskou fólií a nechte 20 minut odpočinout v lednici.
- Pomocí obalovacích pohybů směs trochu promíchejte. Vložte kousky k obalení a lehce je protřepejte, aby se odstranil přebytečný těsto.
- Smažte ve velkém množství velmi horkého oleje, který zcela pokryje kousky. Doporučuje se používat jemný olej (olivový, slunečnicový), případně sezamový olej.
- Uložte na savý papír k odstranění přebytečného oleje a podávejte teplé.
Upozornění
Uchovávejte mimo dosah dětí.
Podmínky skladování
Uchovávejte v originálním obalu na čistém, chladném, suchém a bez zápachu místě, daleko od přímých zdrojů světla a tepla. Při maximální relativní vlhkosti 60 % a pod 25 °C. Po otevření obal dobře uzavřete a skladujte za uvedených podmínek. Doporučuje se vyvarovat tlaku na obaly.
Ingredience
Kukuřičný škrob, kukuřičná mouka, kukuřičná dextrin, bramborový škrob, sůl, vláknina z jitrocele indického, a kypřící prostředek glukodeltalakton.
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota356.4 Kcal
-
Tuky / lipidy2.4 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.1 G
-
Sacharidy / uhlohydráty72.9 G
-
Cukry2.3 G
-
Dietní vláknina4.4 G
-
Bílkoviny8.7 G
-
Sůl3.4 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.