Noglut pekařské droždí
-
Bez přísad a emulgátorů mám rád
Sans additifs et emulsifiants j'aime
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál -
Funguje správně a za dobrou cenu
Funciona correctamente y buen precio
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Ze všech, které jsem vyzkoušel, mi tato nejlépe fungovala pro přípravy bez lepku. velmi doporučuji.
De todas las que he probado es la que mejor me ha funcionado para preparaciones sin glúten. Muy recomendable.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Vynikající ekologické nebo bio droždí na pečení chleba.
Excelente levadura ecológica o bio para hacer pan.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Noglut pekařské droždí recenzí
Na základě 6 recenze
-
5 hvězdy6
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Noglut Pekárské droždí od Santiveri, aby pečivo bez lepku, které upečete doma, mělo veškerou chuť a konzistenci tradičního chleba.
Indikace
Bezlepkový produkt, který dělá domácí těsta lehká a po delší dobu nadýchaná. Vyroben speciálně pro osoby s intolerancí na lepek nebo pro ty, kteří preferují bezlepkovou stravu. S přírodními, geneticky nemodifikovanými ingrediencemi. Bez umělých vůní a konzervantů. Vyroben na výrobní lince určené výhradně pro bezlepkové potraviny. Bez kypřidel. Bez fosfátů. Vhodné pro vegany.
Způsob užívání
Doporučuje se přidat jeden sáček kvasnic Noglut na každých 500 g našeho pečícího přípravku Noglut. Přidávejte do jakéhokoli typu těsta na pečivo (chléb, croissanty, pizza atd.) podle receptu.
Ingredience
Na 100 g:
Suché pekárenské droždí, Suché droždí na pečení.
Tato informace se může změnit. Podívejte se na obal výrobku.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota340 Kcal
-
Tuky / lipidy5 G
-
Nasycené mastné kyseliny2.2 G
-
Sacharidy / uhlohydráty13.8 G
-
Cukry0.1 G
-
Bílkoviny46 G
-
Sůl0.1 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.