Pražená sójová mouka
-
Sója je bohatá na bílkoviny a vlákninu.
mouka je velmi univerzální.
je dobré ji míchat s jinými moukami, protože sója má silnou chuťA soja é rica em proteína e fibras. A farinha é muito versátil. É bom misturar com outras farinhas porque a soja tem um gosto forte
Přeloženo z naturitas.pt
Zobrazit originál -
Produkt je dobrý. používám ho na pinsu a výsledek je uspokojivý.
Il prodotto è buono. Io la uso per la pinsa ed il risultato è soddisfacente.
Přeloženo z naturitas.it
Zobrazit originál
Pražená sójová mouka recenzí
Na základě 2 recenze
-
5 hvězdy0
-
4 hvězdy2
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Sójová mouka:
Sója je bylinná rostlina, stejně jako všechny ostatní mouky i sójová pochází z mletí semen rostliny, která mají velmi specifické nutriční vlastnosti ve srovnání s ostatními obilovinami. Tato mouka obsahuje vysoké procento bílkovin a je bohatá na vlákninu.
Sójová mouka, recepty:
Sójová mouka se používá ke zvýšení obsahu bílkovin, měkkosti, barvy a trvanlivosti pečiva. Použitím výhradně sójové mouky vznikne chléb velmi bohatý na bílkoviny a vysoce stravitelný. Pražená sójová mouka Vivibio je ideální pro přípravu těstovin, sušenek, dezertů a chleba.
Způsob užívání
Doporučuje se jako alternativa k tradiční mouce.
Upozornění
Může obsahovat stopy obilovin obsahujících lepek a sezam.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě, chráněném před světlem.
Ingredience
Pražená sojová mouka.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota439 Kcal
-
Tuky / lipidy24 G
-
Nasycené mastné kyseliny3.8 G
-
Sacharidy / uhlohydráty6.1 G
-
Cukry11 G
-
Dietní vláknina18 G
-
Bílkoviny36 G
-
Sůl0 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.