Bílá pšeničná mouka
Ušetřete s těmito balíčky
-
K výrobě chleba a koláčů. za polovinu ceny než tam, kde jsem to obvykle kupoval. místní kamenný obchod.
Para hacer pan y pasteles. A mitad de precio que donde lo compraba habitualmente. tienda fisica de proximidad
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Velmi dobrá kvalita, použili jsme ji na domácí pestiños a dopadly skvěle.
Muy buena calidad, la hemos usado para unos pestiños caseros y han quedado de maravilla.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Bílá pšeničná mouka recenzí
Na základě 2 recenze
-
5 hvězdy2
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Bílá pšeničná mouka Celnat je stará odrůda rustikální pšenice.
Indikace
Lze ji použít k výrobě všech druhů cukrářských výrobků, jako jsou chleby, piškoty, dorty, sušenky, palačinky, nebo jídel jako obalované pokrmy, bešamel nebo omáčky. Podle předpisů tato mouka typu 65 obsahuje od 0,62 % do 0,75 % minerálních látek.
Způsob užívání
Doporučuje se používat k výrobě jakéhokoli druhu cukrářských výrobků
Ingredience
Špaldová mouka.
Tato informace se může změnit. Zkontrolujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Tuky / lipidy1.5 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.3 G
-
Sacharidy / uhlohydráty69 G
-
Cukry1.8 G
-
Dietní vláknina3.5 G
-
Bílkoviny12 G
-
Sůl0.01 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.