Bio pohanková mouka
Ušetřete s těmito balíčky
-
Vynikající volba, když chcete vyhnout se moukám obsahujícím lepek.
Excelente opción cuando se quieren evitar las harinas con gluten.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Bio pohanková mouka recenzí
Na základě 1 recenze
-
5 hvězdy1
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Bio pohanková mouka je druh mouky získané z rostliny. Obvykle se používá jako náhrada za jiné druhy mouky v pečených výrobcích a nabízí bohatou a mandlovou chuť.
Indikace
Je to skvělý zdroj rostlinných bílkovin vysoké biologické hodnoty, protože obsahuje všechny esenciální aminokyseliny. Přispívá k udržení stabilní hladiny glukózy díky obsahu komplexních nebo pomalu vstřebatelných sacharidů. Má antioxidační vlastnosti, které pomáhají předcházet stárnutí. Díky vysokému obsahu vlákniny pomáhá regulovat střevní tranzit a vyvolává pocit sytosti. Má protizánětlivé a antibakteriální vlastnosti a pomáhá regulovat krevní tlak.
Způsob užívání
Doporučuje se používat k výrobě palačinek, japonských soba nudlí, muffinek, gofio, chlebů a sušenek. Navíc může nahradit jiné druhy mouky pro mnoho druhů pečených výrobků.
Upozornění
Může obsahovat stopy: lepek, soja, ořechy, sezam a celer.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Ingredience
Bio pšeničná mouka (100 %).
Tato informace může být změněna. Zkontrolujte obal produktu.
Certifikát
ES-ECO-019-CT
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota346 Kcal
-
Tuky / lipidy1.25 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.23 G
-
Sacharidy / uhlohydráty96 G
-
Cukry1 G
-
Dietní vláknina0 G
-
Bílkoviny6.3 G
-
Sůl0.01 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.