Tatranská pohanková mouka
250 G
Tartarský pohankový obilný zrno je zvláště známý v asii (čína, nepál, korea, japonsko) pro svůj obsah přírodních flavonoidů (rutin, kvercetin).
Zobrazit popis
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Tartarský pohankový obilný zrno je zvláště známý v asii (čína, nepál, korea, japonsko) pro svůj obsah přírodních flavonoidů (rutin, kvercetin).Indikace
Náš produkt je vyvíjen ve spolupráci s agronomickou fakultou univerzity v lublani. tartarská pohanka pochází z horských oblastí východního tibetu a z junnanu a s’-čchuanu v číně. má speciální, příjemnou a mírně hořkou chuť. melena je tradičně na kamenném mlýně.Způsob užívání
Z mouky z tartarské pohanky můžeme připravit pokrmy a recepty podobné těm z běžné pohankové mouky. směs 25 % běžné pohankové mouky, 25 % tartarské pohankové mouky a 50 % pšeničné mouky je vhodná pro přípravu chleba s velmi příjemnou chutí.Upozornění
Může obsahovat stopy skořápkových plodů a sezamu.Ingredience
100 % tartarské pohanky. *Pochází z ekologického zemědělství.
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
SKU: LP-0205109
KEC5SI47
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota335 Kcal
-
Tuky / lipidy1 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.2 G
-
Sacharidy / uhlohydráty75 G
-
Cukry1 G
-
Dietní vláknina6.3 G
-
Bílkoviny8.5 G
-
SůlG
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.