Bílá rýžová mouka bez lepku
Popis
Bílá rýžová mouka bez lepku od Deyalet je zvláště určena pro všechny osoby s celiakií, s intolerancí na lepek nebo s dietami na odpočinek od pšenice či dietami na kontrolu hmotnosti.
Indikace
Může být velmi univerzální, protože umožňuje kombinovat se všemi druhy mouk, dodávajíc těstům konzistenci a jemnost, například v rýžových chlebích. Nedoporučuje se používat ji v příliš vysokých poměrech vůči ostatním moukám. Její neutrální chuť se velmi dobře kombinuje s mléčnými výrobky a ořechy. Absorbuje méně oleje než jiné mouky, proto se v kuchyni používá k obalování a přípravě obalovaných pokrmů a tempur.
Způsob užívání
Doporučuje se jeho použití v pekárnictví, cukrářství a bezlepkovém sušenkářství může být velmi široké, protože umožňuje kombinovat se všemi druhy mouk, přičemž dodává těstům konzistenci a jemnost, například v rýžovém chlebu.
Ingredience
Rýžová mouka (100%).
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Tuky / lipidy1.5 %
-
Sacharidy / uhlohydráty79 %
-
Cukry1.3 %
-
Dietní vláknina0.5 %
-
Bílkoviny7 %
-
Sůl0.07 %
-
Škrob77.7 %
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.