Neutrální rýžová mouka
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Používá se při přípravě nespočtu zdravých jídel, všestrannost rýžové mouky ji činí jednou z nejběžnějších surovin každodenního použití, zejména v cukrářství a výrobě chlebů, těstovin, tempur a zdravých obalů.
Indikace
Udržuje neporušené nutriční vlastnosti obiloviny, ze které pochází, což ji činí ideálním doplňkem pro osoby citlivé na lepek. Navíc různé studie zdůrazňují nutriční hodnotu rýže. Kromě vitamínů, minerálů a vlákniny tento zrn poskytuje až 60 % celkového příjmu bílkovin v mnoha zemích.
Způsob užívání
Doporučuje se v cukrářství a výrobě chlebů, těstovin, tempur a zdravých obalů.
Ingredience
Rýžová mouka.
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota365 Kcal
-
Tuky / lipidy1 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.4 G
-
Sacharidy / uhlohydráty81 G
-
Cukry0.5 G
-
Dietní vlákninaG
-
Bílkoviny8 G
-
SůlG
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.