Rýžová mouka banánový koláč
Popis
Používá se při přípravě nesčetných zdravých pokrmů, všestrannost rýžové mouky ji činí jednou z nejběžnějších ingrediencí každodenního života, zejména v cukrářství a při výrobě chlebů, těstovin, tempur a zdravých obalů.
Indikace
Udržuje neporušené nutriční vlastnosti obiloviny, ze které pochází, což ji činí ideálním doplňkem pro osoby citlivé na lepek. Navíc různé studie zdůrazňují nutriční hodnotu rýže. Kromě vitamínů, minerálů a vlákniny tento zrn poskytuje až 60 % celkového bílkovinného příjmu ve stravě v mnoha zemích.
Způsob užívání
Doporučuje se v cukrářství a při výrobě chlebů, těstovin, tempur a zdravých obalů.
Ingredience
Rýžová mouka, Aroma: banana cake, Sladidlo: sukralóza.
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota363.78 Kcal
-
Tuky / lipidy0.97 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.39 G
-
Sacharidy / uhlohydráty81 G
-
Cukry0.5 G
-
Dietní vlákninaG
-
Bílkoviny7.76 G
-
SůlG
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.