Bio celozrnná špaldová mouka
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Špalda je odrůda pšenice, která se pěstuje již 7 000 let a neprošla tolika úpravami jako běžná pšenice. Charakterizuje ji snadnější stravitelnost a obvykle způsobuje méně alergií než běžná pšenice, navíc má špalda vyšší obsah bílkovin.
Indikace
Bílkoviny přispívají k: -Zvýšení svalové hmoty -Udržení svalové hmoty -Udržení kostí v normálním stavu. -Země původu: Německo.
Způsob užívání
Z mouky ze špaldy lze připravit přesně stejné pokrmy jako z pšenice, bez problémů ji lze nahradit. Chuť mouky ze špaldy je mírně výraznější. Pro pečení chleba z celozrnné mouky ze špaldy se doporučuje použití špaldového kvásku (nebo fermentu) kromě droždí: u chleba, pizzy, koláčů apod.
Upozornění
Obsahuje lepek. Může obsahovat stopy skořápkových plodů a sezamu.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném místě (pod 18 °C), suchém, chráněném před slunečním zářením a izolovaném od podlahy. Preferenčně spotřebujte před datem uvedeným na obalu.
Ingredience
Celozrnná mouka z špaldy*. *Z ekologického zemědělství.
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
ES-ECO-020-CV
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota378 Kcal
-
Tuky / lipidy2.5 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.4 G
-
Sacharidy / uhlohydráty70 G
-
Cukry6.8 G
-
Dietní vláknina10 G
-
Bílkoviny14 G
-
Sůl0.008 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.