Tapioka (škrob z manioku)
Ušetřete s těmito balíčky
-
Velmi spokojená! doporučuji!
Muito satisfeita! Recomendo!
Přeloženo z naturitas.pt
Zobrazit originál -
K výrobě pohankového chleba
Para hacer pan de trigo sarraceno
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Vždy si objednávám tuto maniokovou mouku a skvěle mi vyhovuje na přípravu chipy.
Siempre pido esta harina de mandioca y me va genial para preparar chipa
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Tapioka (škrob z manioku) recenzí
Na základě 28 recenze
-
5 hvězdy24
-
4 hvězdy3
-
3 hvězdy1
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Bioprasadova tapioka nebo také nazývaná maniokový škrob, má mírně sladkou chuť. Je vynikajícím zdrojem hořčíku, draslíku, vápníku, železa, vitamínů B2, B6 a C.
Způsob užívání
Lze použít jako náhradu mouky v bezlepkovém pečivu. Přidání tapiokové mouky do těsta podporuje křupavou kůrku a velmi příjemnou strukturu při žvýkání chleba.
Na druhou stranu je tapioka obzvláště jemná a hladká, takže omáčky a polévky lze dokonale zahustit a získat krémovou texturu.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Ingredience
Manioková mouka (Manihot esculenta). *100 % ekologického zemědělství. Předvařená sladká odrůda.
Tato informace se může změnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
ES-ECO-019-CT
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota345 Kcal
-
Tuky / lipidy0.2 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.01 G
-
Sacharidy / uhlohydráty86 G
-
Cukry3.35 G
-
Bílkoviny3.2 G
-
Sůl0.001 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.