Tapioková mouka
Ušetřete s těmito balíčky
-
Používám to poprvé. zbožňuji to
È la prima volta che la uso. L'adoro
Přeloženo z naturitas.it
Zobrazit originál -
produkt dobré kvality a dobré hodnoty.
good quality, good value product.
Přeloženo z naturitas.it
Zobrazit originál -
Výborná mouka na přípravu bezlepkových placků, třeba s kutikulou psyllia
Ottima farina per fare delle piadine senza glutine, magari con della cuticola di psillio
Přeloženo z naturitas.it
Zobrazit originál -
Dobrá cena a rychlé! je to nejlepší mouka
Bien de precio y rapido! Es la mejor harina
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Ideální pro recepty pro osoby s intolerancí na lepek, dobrá chuť, dobrá textura. ideální
Ideal para recetas para personas intolerantes al gluten, buen sabor buena textura. Ideal
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Tapioková mouka recenzí
Na základě 12 recenze
-
5 hvězdy9
-
4 hvězdy2
-
3 hvězdy1
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Manioková mouka se získává z celé kořene. V tomto případě je kořen oloupán, usušen a namlet na prášek podobný pšeničné mouce, ale mnohem zajímavější.
Indikace
Nejlépe funguje jako mouka na vaření nebo pečení. Pro většinu lidí je také snáze stravitelná, protože obsahuje méně čistého škrobu. Pokud máte problémy s používáním kokosové nebo ořechové mouky, maniok je vaší skvělou alternativou pro bezlepkové pečení. Protože je zcela bez obilovin, je dobrou volbou pro ty, kteří mají příznaky intolerance nebo citlivosti na lepek. Je také vhodná pro paleo dietu.
Nejlepší způsob, jak použít maniokovou mouku, je doplnit ji o další potraviny bohaté na živiny, abyste zvýšili vlákninu, vitamíny a minerály ve svých receptech. Například můžete zvýšit množství vlákniny v receptech použitím maniokové mouky v kombinaci s potravinami bohatými na vlákninu, jako jsou chia semínka nebo lněná semínka. Může být také použita k přípravě těsta na pizzu nebo palačinky, které můžete doplnit svými oblíbenými zdravými ingrediencemi (sýr, rajčatová omáčka, zelenina, ovoce nebo avokádo)
Způsob užívání
Doporučuje se pro pečení jako brownies, sušenky a chleby. Lze ji také použít v slaných jídlech pro zahuštění omáček nebo pro tvorbu hamburgerů. Můžete ji použít ve svých receptech jako náhradu pšeničné mouky, nic víc. Maniokovou mouku lze použít v poměru 1:1 jako náhradu jiných mouk, včetně pšeničné mouky.
Upozornění
Může obsahovat stopy ořechů a sezamu.
Ingredience
Tapioková mouka pocházející z ekologického zemědělství.
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
ES-ECO-020-CV Zemědělství mimo EU
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota354 Kcal
-
Tuky / lipidyG
-
Nasycené mastné kyselinyG
-
Sacharidy / uhlohydráty86 G
-
Cukry1.3 G
-
Dietní vláknina6 G
-
Bílkoviny1.8 G
-
Sůl0.003 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.