Vločky cañihua amaranto quinoa
-
Stojí to za to. ideální na snídaně nebo svačiny. občas to používám k obohacení těsta.
Merece la pena. Ideal para desayunos o meriendas. Lo utilizo a veces para enriquecer masas.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Vločky cañihua amaranto quinoa recenzí
Na základě 2 recenze
-
5 hvězdy0
-
4 hvězdy2
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Jsou to velmi výživné a kompletní potraviny, které často nahrazují maso nebo mléko v odlehlých venkovských oblastech Peru. Také obsahují velké množství vitamínů a minerálů: železo, hořčík, vápník, fosfor, B1, niacin.
Indikace
Cañihua patří do stejné rodiny jako quinoa, ale její semena jsou mnohem menší a hnědé barvy, její chuť je mírně čokoládová. Amarant je příbuzný quinoy, má velmi jemnou a aromatickou chuť, jeho semena jsou také velmi malá.
Způsob užívání
Doporučuje se pro přípravu všech druhů koláčů, chleba nebo palačinek (50 % vloček s jinými moukami dle vašeho výběru). Pro přípravu sladkých nebo slaných salátů, velmi dobré pro zahuštění polévky, dejte 2 až 3 lžíce na osobu 5 minut před koncem vaření.
Ingredience
Quinoa vločky (34 %), amarantové vločky (33 %), cañihua vločky (33 %).
Tato informace se může změnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
Fr-bio-01Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota391 Kcal
-
Tuky / lipidy7.9 G
-
Nasycené mastné kyseliny1.2 G
-
Sacharidy / uhlohydráty65.2 G
-
Cukry24 G
-
Dietní vlákninaG
-
Bílkoviny14.6 G
-
Sůl0.1 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.