Bio křupavá nafouklá rýže
Ušetřete s těmito balíčky
-
Používám to na výrobu křupavého čokoládového nugátu
Lo uso para hacer turrón de chocolate crujiente
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Moc se mi líbí na výrobu čokoládových nugátů
Me gusta mucho para hacer turrones de chocolate
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Bio křupavá nafouklá rýže recenzí
Na základě 3 recenze
-
5 hvězdy3
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Ekologická křupavá nafouklá rýže může být od doplňku ke snídani až po svačinu, je bohatá na sacharidy, bílkoviny a obsahuje málo tuku. Také má vysoký obsah minerálních solí, zejména zinku, selenu, hořčíku a draslíku. Lze k ní také přidat koření pro lepší chuť.
Způsob užívání
Doporučuje se jíst přímo, například ráno s mlékem nebo jogurtem. Také je možné vyrobit tyčinky z čokolády typu granola nebo rýžové sušenky. Další možností je přidat trochu oleje a některé koření a opéct na středním ohni nebo v troubě, aby bylo dobře křupavé. Organická nafouklá celozrnná rýže je vynikající jako svačina nebo jako křupavý doplněk k jídlu.
Upozornění
Může obsahovat stopy lepků, sóji, sezamu, ořechů a celeru.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Ingredience
Rýžová mouka* (95 %), kukuřičný sirup* (4 %) a sůl (1 %).
* Ingredience pocházející z ekologického zemědělství.
Tato informace se může změnit. Podívejte se na obal produktu.
Certifikát
ES-ECO-019-CT
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota351 Kcal
-
Tuky / lipidy2.6 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.6 G
-
Sacharidy / uhlohydráty73 G
-
Cukry1 G
-
Bílkoviny7.4 G
-
Sůl0.02 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.