Dlouhozrnná celozrnná lepkavá rýže
Dlouhozrnná celozrnná lepkavá rýže recenzí
Na základě 1 recenze
-
5 hvězdy1
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Dlouhozrnná celozrnná lepkavá rýže je druh rýže, která se při vaření stává lepivou. Výborná volba především pro přípravu dezertů. Lepkavá neznamená, že obsahuje lepek, takže je vhodná pro osoby s intolerancí na lepek.
Indikace
Obsahuje „Amylopektin“, který je zodpovědný za tuto lepkavou a lepivou vlastnost.
Tato rýže bohatá na amylopektin má větší schopnost absorbovat chuť po uvaření.
Je dobrým zdrojem sacharidů a bílkovin.
Obsahuje vitaminy B1, B3, A, C, D a kyselinu listovou.
Obsahuje také minerály jako fosfor, hořčík a draslík.
Způsob užívání
Doporučuje se namáčet alespoň 4 hodiny a poté vařit nebo připravovat v páře.
Černá lepkavá rýže se používá hlavně v dezertech, jako je rýžový pudink. V Asii je typická sladká svačinka s kokosovým mlékem a cukrem.
Podmínky skladování
Uchovávejte při pokojové teplotě chráněné před sluncem. Průměrná doba trvanlivosti 20 měsíců, pokud jsou dodrženy skladovací podmínky.
Ingredience
Celozrnná lepkavá rýže (100 %).
(*) z ekologické produkce.
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
Es-eco-023-maNutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota354 Kcal
-
Tuky / lipidy3.3 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.7 G
-
Sacharidy / uhlohydráty73 G
-
Cukry0.7 G
-
Dietní vláknina6.1 G
-
Bílkoviny3.4 G
-
Sůl0.01 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.