Genmai koji eco
Ušetřete s těmito balíčky
-
Používám to k výrobě vlastního miso
Lo utilizo para hacer mi propio miso
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Používám to k výrobě vlastního miso doma. je to trochu náročnější na práci, ale ušetří se tím hodně ve srovnání s těmi, které se kupují hotové.
Lo utilizo para hacer mi propio miso en casa. Es un poco más laborioso, pero se ahorra bastante con respecto a los que se compran ya hechos.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Miso, které si vyrábím sám z cizrny, je k zbláznění dobré. trik je nechat ho dlouho zrát, aby se ještě zlepšil. proto je vhodné vyrobit celý pytlík najednou a zopakovat to, jakmile sníš polovinu sklenic, tak máš vždy miso trochu zralejší a chutnější. je radost si koupit tento ekologický produkt!
El miso que hago yo mismo de garbanzos es para morirse de bueno. El truco es dejarlo mucho tiempo para que se mejore aún mas. Por eso es aconsejable elaborar todo la bolsa en una vez y repetirlo una vez que la mitad de los tarros los hayas comido ya, así siempre tienes miso algo mas maduro y con mas sabor. ¡Es una alegría poder comprar este producto ecológico!
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Používám to k výrobě vlastního miso doma. jakmile se to naučíte, je to jednoduché a vyjde to mnohem levněji než koupit přímo.
Lo utilizo para hacer mi propio miso en casa. Una vez que le pillas el punto es sencillo hacer y sale mucho más barato que si se compra directamente
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Používám ho k výrobě svého miso z cizrny nebo sóji, funguje skvěle a mám moc rád tu chuť!! je škoda, že je docela drahý, ale když si miso vyrobíte sami, vyjde to levněji než koupené (bílé) miso.
Lo utilizco para hacer mi miso de garbanzos o de soja , va de maravilla y me gusta mucho el sabor !! Una pena que está bastante caro , pero al hacer el miso tu mismo sale mas económico que el miso ( blanco ) comprado
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Genmai koji eco recenzí
Na základě 5 recenze
-
5 hvězdy5
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Koji z celozrnné rýže neboli genmai koji Kenshô dodává umami s nádechem sladkosti vašim receptům tím nejzdravějším způsobem. Koji je dehydrátovaný, pro aktivaci je nutné dodat vlhkost a/nebo teplotu.
Indikace
Je ideální pro výrobu fermentovaných produktů a kombinování chutí. Jeho enzymy totiž vytáhnou umami z vašich ingrediencí a zároveň je učiní jemnějšími.
Způsob užívání
Doporučuje se používat k výrobě mnoha fermentovaných potravin, jako je sake, amazake, miso, shio-koji, shoyu, koji-zuke, rýžový ocet, mirin atd. Genmai koji je obzvláště vhodný pro přidání umami nebo pro výrobu chutnějšího amazake.
Podmínky skladování
Po otevření skladujte na chladném a suchém místě.
Ingredience
Celozrnná rýže*, Aspergillus oryzae.
(*) pochází z ekologického zemědělství.
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
ES-ECO-019-CT
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota346 Kcal
-
Tuky / lipidy3.3 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.1 G
-
Sacharidy / uhlohydráty69.4 G
-
Cukry0 G
-
Dietní vláknina0 G
-
Bílkoviny7.7 G
-
Sůl0 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.