Kenshô
Genmai koji eco
311,56 Kč
Potřebujete pomoc?

Genmai koji eco

500 G
Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
Koji z celozrnné rýže neboli genmai koji Kenshô dodává umami s nádechem sladkosti vašim receptům tím nejzdravějším způsobem. Koji je dehydrátovaný, pro aktivaci je nutné dodat vlhkost a/nebo teplotu.
Zobrazit popis
311,56 Kč
623.12 CZK/Kg
Skladem
Kupte si to dnes a obdržíte od
Nemůžeme potvrdit datum doručení zásilky. Kontaktujte nás pro více informací.

Věrnostní body

Zakoupením tohoto produktu můžete při své další objednávce získat až

bodů = sleva

Jak to funguje?

Naturitas Club Získejte body za každý nákup Objednejte si a za každou utracenou libru získáte 5 slevových bodů. Nákup za 5 Kč = 1 bod

Naturitas Club Získejte další body za další akce Vyplňte svůj profil, přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo ohodnoťte produkty, které jste si objednali. Za každou akci získáte až 50 bodů

Naturitas Club Uplatněte své body při další objednávce A... získejte automatickou slevu po dokončení objednávky! 100 bodů: sleva 5 Kč

Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
  • Bezpečná platba pomocí:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Vrácení zboží

DProdukt můžete vrátit, pokud nebyl použit a je v originálním balení, do 14 dnů od potvrzeného data doručení objednávky.

Vysvětlíme vám krok za krokem, jak funguje vrácení objednávek:

  1. Kontaktujte prosím naše oddělení zákaznických služeb a uveďte číslo objednávky.
  2. Zabalte a připravte balík.
  3. Doručte balík dopravci.
  4. Počkejte na vrácení peněz na vámi zvolenou platební metodu.

Jak mohu požádat o vrácení peněz?

  1. Publikováno 04.02.24

    Používám to k výrobě vlastního miso

    Lo utilizo para hacer mi propio miso

    Přeloženo z naturitas.es

    Zobrazit originál
  2. Publikováno 16.12.24

    Používám to k výrobě vlastního miso doma. je to trochu náročnější na práci, ale ušetří se tím hodně ve srovnání s těmi, které se kupují hotové.

    Lo utilizo para hacer mi propio miso en casa. Es un poco más laborioso, pero se ahorra bastante con respecto a los que se compran ya hechos.

    Přeloženo z naturitas.es

    Zobrazit originál
  3. Publikováno 17.12.24

    Miso, které si vyrábím sám z cizrny, je k zbláznění dobré. trik je nechat ho dlouho zrát, aby se ještě zlepšil. proto je vhodné vyrobit celý pytlík najednou a zopakovat to, jakmile sníš polovinu sklenic, tak máš vždy miso trochu zralejší a chutnější. je radost si koupit tento ekologický produkt!

    El miso que hago yo mismo de garbanzos es para morirse de bueno. El truco es dejarlo mucho tiempo para que se mejore aún mas. Por eso es aconsejable elaborar todo la bolsa en una vez y repetirlo una vez que la mitad de los tarros los hayas comido ya, así siempre tienes miso algo mas maduro y con mas sabor. ¡Es una alegría poder comprar este producto ecológico!

    Přeloženo z naturitas.es

    Zobrazit originál
  4. Publikováno 15.10.24

    Používám to k výrobě vlastního miso doma. jakmile se to naučíte, je to jednoduché a vyjde to mnohem levněji než koupit přímo.

    Lo utilizo para hacer mi propio miso en casa. Una vez que le pillas el punto es sencillo hacer y sale mucho más barato que si se compra directamente

    Přeloženo z naturitas.es

    Zobrazit originál
  5. Publikováno 15.10.23

    Používám ho k výrobě svého miso z cizrny nebo sóji, funguje skvěle a mám moc rád tu chuť!! je škoda, že je docela drahý, ale když si miso vyrobíte sami, vyjde to levněji než koupené (bílé) miso.

    Lo utilizco para hacer mi miso de garbanzos o de soja , va de maravilla y me gusta mucho el sabor !! Una pena que está bastante caro , pero al hacer el miso tu mismo sale mas económico que el miso ( blanco ) comprado

    Přeloženo z naturitas.es

    Zobrazit originál

Genmai koji eco recenzí

Na základě 5 recenze

  1. 5 hvězdy
    5
  2. 4 hvězdy
    0
  3. 3 hvězdy
    0
  4. 2 hvězdy
    0
  5. 1 hvězda
    0

Popis

recenze (3)

Otázky a odpovědi (0)

Popis

Koji z celozrnné rýže neboli genmai koji Kenshô dodává umami s nádechem sladkosti vašim receptům tím nejzdravějším způsobem. Koji je dehydrátovaný, pro aktivaci je nutné dodat vlhkost a/nebo teplotu.

Indikace

Je ideální pro výrobu fermentovaných produktů a kombinování chutí. Jeho enzymy totiž vytáhnou umami z vašich ingrediencí a zároveň je učiní jemnějšími.

Způsob užívání

Doporučuje se používat k výrobě mnoha fermentovaných potravin, jako je sake, amazake, miso, shio-koji, shoyu, koji-zuke, rýžový ocet, mirin atd. Genmai koji je obzvláště vhodný pro přidání umami nebo pro výrobu chutnějšího amazake.

Podmínky skladování

Po otevření skladujte na chladném a suchém místě.

Ingredience

Celozrnná rýže*, Aspergillus oryzae.
(*) pochází z ekologického zemědělství.

 

Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.

Certifikát

ES-ECO-019-CT

SKU: LP-0163978
PO0674YD

Nutriční tabulka

  • Pro
  • Energetická hodnota
    346 Kcal
  • Tuky / lipidy
    3.3 G
  • Nasycené mastné kyseliny
    0.1 G
  • Sacharidy / uhlohydráty
    69.4 G
  • Cukry
    0 G
  • Dietní vláknina
    0 G
  • Bílkoviny
    7.7 G
  • Sůl
    0 G

Specifikace

  1. K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.

Otázky a odpovědi

Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.