Kome koji eco
Ušetřete s těmito balíčky
-
Velmi dobře plní svou funkci!
Très bien rempli sa fonction !
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál -
Používá se k výrobě některých fermentovaných produktů, jako je shio a shoyu koji a amazake.
Uso para fazer alguns fermentados como shio e shoyu koji e amazake.
Přeloženo z naturitas.pt
Zobrazit originál
Kome koji eco recenzí
Na základě 5 recenze
-
5 hvězdy4
-
4 hvězdy1
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Bílý rýžový koji neboli ekologický kome koji je dehydratuvaný. Po aktivaci dodáním vlhkosti a teploty je ideální pro přípravu fermentovaných potravin a kombinování jídel, budete ohromeni hloubkou chuti (umami) a sladkostí, kterou přináší.
Způsob užívání
Doporučuje se používat k výrobě mnoha fermentovaných potravin, jako jsou sake, amazake, miso, shio-koji, shoyu, koji-zuke, rýžový ocet, mirin atd.
Podmínky skladování
Po otevření skladujte na chladném a suchém místě.
Ingredience
Rýže*, Aspergillus oryzae.
(*) pocházející z ekologického zemědělství.
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
ES-ECO-019-CT
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota346 Kcal
-
Tuky / lipidy1 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.1 G
-
Sacharidy / uhlohydráty77.8 G
-
Cukry0 G
-
Dietní vláknina0 G
-
Bílkoviny0 G
-
Sůl0 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.