Fettuccine těstoviny (nízký obsah bílkovin)
Popis
Těstoviny Fetuchini Aproten. Nízkobílkovinné italské těstoviny ve tvaru malých pásků: dobrá volba k podávání s bohatými a hustými omáčkami.
Indikace
Těstoviny Aproten také neobsahují pšenici ani laktózu a jsou nízké na sůl a draslík, proto jsou vhodné i pro osoby s ledvinovými problémy.
Způsob užívání
- Vařte 4 šálky vody na 62 g těstovin.
- Vmíchejte těstoviny do vroucí vody a poté vařte na mírném ohni 10 minut nebo dokud nejsou měkké.
- Sceďte a opláchněte pod tekoucí vodou asi 2 minuty, abyste odstranili přebytečný škrob.
- Uvedené doby vaření se mohou lišit podle metod a chutí vaření.
Upozornění
Produkt může obsahovat stopy mléka, vajec, vlčího bobu. Obsahuje zdroj fenylalaninu.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Ingredience
Kukuřičný škrob; bramborový škrob; inulin; aromata; emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin; aroma.
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota347 Kcal
-
Tuky / lipidy1 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.8 G
-
Sacharidy / uhlohydráty81 G
-
Cukry0.3 G
-
Dietní vláknina6 G
-
Bílkoviny0.4 G
-
Sodík12 Mg
-
Fosfor29 Mg
-
Draslík20 Mg
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.