Špagety s bio quinoou
Popis
Výsledek setkání nejlepších italských kulinářských tradic a starobylých andských tradic, tato těstovina kombinuje tvrdou pšenici z cenných organických odrůd s quinou, obilovinou s vynikajícími nutričními vlastnostmi, protože je bohatá na kvalitní bílkoviny a vlákninu.
Indikace
Pomalé sušení trvá až 20 hodin a zaručuje odolnost při vaření.
Způsob užívání
Doporučuje se použít 1 litr vody s jednou čajovou lžičkou (10 g) mořské soli na každých 100 g těstovin. Vařte 6 až 9 minut. Sceďte a ochuťte podle chuti.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Ingredience
Semola z tvrdé pšenice* Mouka z quinoi* (Chenopodium quinoa)(20%).
(*) Ingredience z ekologického zemědělství.
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota354 Kcal
-
Tuky / lipidy2.2 G
-
Nasycené mastné kyseliny0 G
-
Sacharidy / uhlohydráty70 G
-
Cukry3 G
-
Dietní vláknina3 G
-
Bílkoviny12 G
-
Sůl0 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.