Bio kuzu
Ušetřete s těmito balíčky
-
Jsem ráda, že jsem našla produkt, který už ve francii nemohu najít!
Contente d'avoir retrouvé un produit que je ne trouve plus en France !
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál
Bio kuzu recenzí
Na základě 1 recenze
-
5 hvězdy1
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Kuzu Bio od Celnat je bílý škrob nebo kouzou škrob vyráběný z celé suché kořene. Je velmi účinný pro zahušťování vašich omáček, kompotů a želé. Kouzou, na rozdíl od jiných škrobů, je ceněn pro svou gelotvornou schopnost, chuť, texturu a léčivé vlastnosti.
Indikace
Kouzou je vytrvalá rostlina z čeledi bobovitých původem z Japonska, kde se pěstuje pro své kořeny poskytující potravinářský škrob. Kouzou, s vynikající reputací, je součástí čínské a japonské kuchyně a farmakopoeie již více než 2000 let. Škrob získaný z kouzou je výjimečný gelotvorný a zahušťovací prostředek v kuchyni. Také dodává léčivé vlastnosti přípravkům, které obsahují. Obal
Určité molekuly škrobu kouzou pomáhají zmírnit střeva a pocit nepohodlí způsobený nadměrnou kyselostí nebo útokem mikroorganismů. Kouzou je také účinný při průjmech. V několika případech a zejména při žaludečních nebo střevních potížích rychle uleví sklenice krému Kouzou.
Způsob užívání
Doporučuje se rozpustit požadované množství v malém množství studené vody a poté jej přidat k ostatním ingrediencím, spíše ke konci vaření. Jemně zahřívejte, dokud nezačne pomalu vřít, přitom neustále míchejte; kouzou zhoustne a stane se průhledným.
Příprava tekutiny z prášku kouzou. 1 čajová lžička = 1/3 čajové lžičky
- Pro tekuté polévky na 1 šálek (250 ml) použijte ½ až ¾ čajové lžičky
- Pro nápoje použijte ¾ až 1 čajovou lžičku
- Pro jemné omáčky použijte 2 případy
- Pro léčivé krémy použijte 1 polévkovou lžíci
- Pro husté omáčky použijte 1 ½ až 2 ¼ polévkové lžíce
- Pro želé a polevy použijte 2 polévkové lžíce
- Pro přípravu tofu použijte 2 ¼ až 2 ½ polévkové lžíce
- Pro nudle kouzou použijte 4 polévkové lžíce
- Pro mochi s kouzou použijte 5 ½ čajových lžiček
Kouzou lze použít jako pojivo jako náhradu mouky, arrowroot nebo kukuřičného škrobu podle poměrů: 1 čajová lžička kouzou = 3 čajové lžičky mouky.
- 1 ½ čajové lžičky kouzou = 3 čajové lžičky arrowroot
- 4 ½ čajové lžičky kouzou = 3 čajové lžičky kukuřičného škrobu
Kyselé tekutiny jako citronová šťáva vyžadují o 10-15 % více kouzou pro zahuštění nebo gelování než voda nebo alkalické tekutiny jako jablečný džus.
Podmínky skladování
Uchovávejte chráněné před světlem, v chladu a suchu po otevření.
Ingredience
Škrob* z divokého kořene Pueraria lobata.
(*) Složky z ekologického zemědělství.
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota341 Kcal
-
Tuky / lipidy0.5 G
-
Nasycené mastné kyselinyG
-
Sacharidy / uhlohydráty84 G
-
CukryG
-
Dietní vlákninaG
-
Bílkoviny0.2 G
-
Sůl0.05 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.