Indonéský ketjap manis
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Chystáte se na zeleninový satay? Nebo chutné bami či smaženou rýži? Pak by neměl chybět dobrý ketjap manis. Tento kompletní marináda by měla být v každé kuchyňské skříňce. Autentické asijské koření, které je vždy dobré mít po ruce.
Indikace
V Indonésii to vědí už dlouho. Tato sladká sójová omáčka se používá k ochucení tofu nebo tempehu, ale pár kapek do polévky nebo omáčky dodá jakémukoli jídlu orientální nádech. Nejzajímavější je, že tato sladká sójová omáčka je oslazena cukrem z kokosového květu, druhem cukru s nízkým glykemickým indexem (GI).
Způsob užívání
Doporučuje se k ochucení náhražek masa, rýžových a nudlových pokrmů tímto lahodným marinádem.
Podmínky skladování
Před použitím protřepat. Po otevření uchovávat v chladničce.
Ingredience
Cukr z kokosového květu* (Indonésie), Voda (Nizozemsko), Tapiokový sirup* (Belgie), Tamari* (soja*, voda, mořská sůl, slaný shochu* (voda, rýže*, sůl, ferment koči), Ferment koči (Japonsko), Bílý vinný ocet* (Španělsko), Mořská sůl (Nizozemsko), Zahušťovadlo: kukuřičný škrob*, Zázvor v prášku* (Indie).
(*) Z ekologického zemědělství.
Tato informace se může změnit. Informace naleznete na obalu produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota220 Kcal
-
Tuky / lipidy0.06 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.03 G
-
Sacharidy / uhlohydráty53.7 G
-
Cukry43.19 G
-
Dietní vláknina0.77 G
-
Bílkoviny0.89 G
-
Sůl3.26 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.