Instantní želatina bez lepku
Ušetřete s těmito balíčky
-
Produkt správný a snadno připravitelný. ale tento produkt používám pouze pro svou kočku, jako ingredienci do receptů v želé, které má ráda. ale nemá to rád, takže to nahradím agar-agarem.
Produit correct et facile à préparer. Mais je n'utilise ce produit que pour mon chat, comme ingrédient des recettes en gelée qu'il affectionne. Mais il n'aime pas, donc je vais remplacer par agar-agar
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál
Instantní želatina bez lepku recenzí
Na základě 2 recenze
-
5 hvězdy0
-
4 hvězdy1
-
3 hvězdy1
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Instantní želatina bez lepku od Dayelet je bílkovina získaná částečnou hydrolýzou pojivových tkání (kolagenu) vepřových zvířat (typ A).
Indikace
Je ve formě jemného bílého prášku.
Rozpouští se za studena při míchání, zhoustne stejně jako listová želatina, a po 30 minutách se získají různé průhledné, elastické a termoreverzibilní gely.
Je také možné zahušťovat, emulgovat, přilnout a získat filmy a provzdušněné systémy. V dezertech se obvykle používá v poměrech od 1 % do 5 %.
Způsob užívání
Doporučuje se používat v mnoha aplikacích, pěnách, zmrzlinách, semifreddo, sněhových pusinkách, tvarohových dezertech, pěnách a gelech (0,5 až 1,5 %), kuchyňských želé (polévky, maso a ryby), dekorativních květinových dortech, bonbonech, cukrovinkách a kreativním cukrářství.
Ingredience
Želatina 220, Maltodextrin.
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota355 Kcal
-
Tuky / lipidyG
-
Nasycené mastné kyselinyG
-
Sacharidy / uhlohydrátyG
-
CukryG
-
Dietní vlákninaG
-
Bílkoviny88 G
-
Sůl0.75 G
-
Škrob43 %
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.