Kohren
Popis
Kohren je jemný prášek z mleté sušené kořenové části lotosu. Používá se k výrobě lotosových bonbónů, které mohou sloužit také jako cukrovinka. Oddenky rostliny, které rostou podél dna, se používají k výrobě čaje. Hlavní složky těchto oddenků zahrnují asparagin, nelumbin a škrob.
Způsob užívání
Doporučuje se rozpustit 1–2 čajové lžičky prášku v šálku horké vody za stálého míchání. Použijte 1 čajovou lžičku kukichy na 250 ml vody. Připravte kukichu tradiční japonskou metodou: ohřejte šálek na čaj horkou vodou. Vložte kukichu do čajového sítka v konvici a nalijte vodu o teplotě přibližně 85 °C - 90 °C. Nechte louhovat 1–2 minuty. Pokud zaléváte dvakrát, nechte čaj louhovat dalších 30 sekund.
Podmínky skladování
Po otevření skladujte vzduchotěsně na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě (max. 20 °C).
Ingredience
Prášek z kořene lotosu*.
(*) z ekologického zemědělství.
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota348 Kcal
-
Tuky / lipidy0.2 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.2 G
-
Sacharidy / uhlohydráty72.4 G
-
Cukry9.5 G
-
Dietní vláknina12.4 G
-
Bílkoviny8 G
-
Sůl0.3 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.