Koření galangal
-
Vynikající kvalita. používám na kořenění masa a ryb
Excelente qualidade. Uso para tempero de carnes e de peixe
Přeloženo z naturitas.pt
Zobrazit originál -
Ráda ho přidávám do svých receptů pro jeho chuť a všechny jeho vlastnosti
Me encanta incluirlo en mis recetas por su sabor y todas su propiedades
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Koření galangal recenzí
Na základě 2 recenze
-
5 hvězdy2
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Koření Galangal od Aromandise je nezbytnou kořenící přísadou v thajské a indonéské kuchyni. Patří do čeledi zázvoru a má exotický a pikantní charakter. Hildegarde ho doporučovala ve svých spisech.
Indikace
Více o tomto koření: Galanga se také nazývá „Laoský zázvor“. V Evropě byla v středověku vysoce ceněna pro své vlastnosti.
Toto koření je ideální k dochucení pokrmů z drůbeže a mořských plodů, pro lahodný pikantní a citronový nádech.
Způsob užívání
Doporučuje se posypat na bílé maso, ryby, rýži, polévky a zeleninové přípravy pro zvýraznění chuti.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Ingredience
Galangový prášek.
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.