Terrasana
Nepasterizovaná sójová pasta
198,22 Kč

3 Kusů skladem

Potřebujete pomoc?

Nepasterizovaná sójová pasta

300 G
Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
Hatcho Miso Strong - sójová pasta (nepasterizovaná) od Terrasana je silné a bezlepkové japonské koření tradičně vyráběné z fermentované sóji. Doba fermentace: 2 roky.
Zobrazit popis
198,22 Kč
660.73 CZK/Kg
Skladem
Kupte si to dnes a obdržíte od
Nemůžeme potvrdit datum doručení zásilky. Kontaktujte nás pro více informací.

Věrnostní body

Zakoupením tohoto produktu můžete při své další objednávce získat až

bodů = sleva

Jak to funguje?

Naturitas Club Získejte body za každý nákup Objednejte si a za každou utracenou libru získáte 5 slevových bodů. Nákup za 5 Kč = 1 bod

Naturitas Club Získejte další body za další akce Vyplňte svůj profil, přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo ohodnoťte produkty, které jste si objednali. Za každou akci získáte až 50 bodů

Naturitas Club Uplatněte své body při další objednávce A... získejte automatickou slevu po dokončení objednávky! 100 bodů: sleva 5 Kč

3 Kusů skladem

Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
  • Bezpečná platba pomocí:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Vrácení zboží

DProdukt můžete vrátit, pokud nebyl použit a je v originálním balení, do 14 dnů od potvrzeného data doručení objednávky.

Vysvětlíme vám krok za krokem, jak funguje vrácení objednávek:

  1. Kontaktujte prosím naše oddělení zákaznických služeb a uveďte číslo objednávky.
  2. Zabalte a připravte balík.
  3. Doručte balík dopravci.
  4. Počkejte na vrácení peněz na vámi zvolenou platební metodu.

Jak mohu požádat o vrácení peněz?

Popis

Otázky a odpovědi (0)

Popis

Hatcho Miso Strong - sójová pasta (nepasterizovaná) od Terrasana je silné a bezlepkové japonské koření tradičně vyráběné z fermentované sóji. Doba fermentace: 2 roky.

Indikace

Hatcho miso je všestranné a bezlepkové japonské koření vyrobené z fermentované sóji. Je jedinečné a velmi silné v chuti díky autentickému procesu výroby a fermentace trvající nejméně 2 roky. Silná umami chuť dělá z hatcho misa dobrou organickou alternativu k bujónové kostce. Navíc je zvláště vhodné jako základ pro polévky (miso), omáčky a marinády. Také chutné na chlebu v kombinaci s arašídovým máslem. Hatcho miso je nejsilnější ze čtyř druhů miso.

Způsob užívání

Doporučuje se použít 1 lžíci jako náhradu za kostku bujónu nebo 200 ml miso polévky. Použijte jako základ pro omáčku, marinádu nebo zálivku.

Podmínky skladování

Po otevření uchovávejte v lednici až do data spotřeby.

Ingredience

Ekologické sójové boby, voda, sůl, ekologická pražená sójová mouka (Kosen), ferment Koji.

 

Tato informace se může měnit. Zkontrolujte obal produktu.

SKU: LP-0150110
AYV89WM1

Nutriční tabulka

  • Pro
  • Energetická hodnota
    208 Kcal
  • Tuky / lipidy
    6.6 G
  • Nasycené mastné kyseliny
    0.9 G
  • Sacharidy / uhlohydráty
    11.1 G
  • Cukry
    0.6 G
  • Dietní vláknina
    7.7 G
  • Bílkoviny
    22.4 G
  • Sůl
    9.6 G

Specifikace

  1. K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.

Otázky a odpovědi

Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.