Nepasterizovaná sójová pasta
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Hatcho Miso Strong - sójová pasta (nepasterizovaná) od Terrasana je silné a bezlepkové japonské koření tradičně vyráběné z fermentované sóji. Doba fermentace: 2 roky.
Indikace
Hatcho miso je všestranné a bezlepkové japonské koření vyrobené z fermentované sóji. Je jedinečné a velmi silné v chuti díky autentickému procesu výroby a fermentace trvající nejméně 2 roky. Silná umami chuť dělá z hatcho misa dobrou organickou alternativu k bujónové kostce. Navíc je zvláště vhodné jako základ pro polévky (miso), omáčky a marinády. Také chutné na chlebu v kombinaci s arašídovým máslem. Hatcho miso je nejsilnější ze čtyř druhů miso.
Způsob užívání
Doporučuje se použít 1 lžíci jako náhradu za kostku bujónu nebo 200 ml miso polévky. Použijte jako základ pro omáčku, marinádu nebo zálivku.
Podmínky skladování
Po otevření uchovávejte v lednici až do data spotřeby.
Ingredience
Ekologické sójové boby, voda, sůl, ekologická pražená sójová mouka (Kosen), ferment Koji.
Tato informace se může měnit. Zkontrolujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota208 Kcal
-
Tuky / lipidy6.6 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.9 G
-
Sacharidy / uhlohydráty11.1 G
-
Cukry0.6 G
-
Dietní vláknina7.7 G
-
Bílkoviny22.4 G
-
Sůl9.6 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.