Kuzu 100% rostlinný
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Kuzu je zpracovaný kořen Pueraria Thumbergiana nebo Pueraria Hirsuta Matsum, který se tradičně používal k boji proti horečce, střevním poruchám, únavě a celkové slabosti. Je velmi důležité zajistit kvalitu a čistotu kuzu oproti moderním náhražkám na bázi mouky z manioku, sladkých brambor nebo kukuřice, které jsou levnější, ale nevyvolávají účinky pravého produktu. Kuzu od Mimasa Ifigen nabízí úplnou záruku bez jakýchkoli příměsí, takže jeho účinky jsou zaručeny.
Náš kuzu pochází z prefektury Kagoshima na ostrově Kjúšú, kde se pěstuje více než 100 let a kde se nyní vyrábí 90 % japonského kuzu. Příprava této zdravé potraviny se za staletí téměř nezměnila. Připravuje se z kořenů starých 5 až 10 let a vážících asi 10 kg. Tyto vlastnosti jsou optimální pro výrobu nejlepší kvality.
Indikace
Výhody kuzu
Tradičně se odvar z kuzu používal k podpoře potu a úlevě od horečky při nachlazení nebo chřipce. Děti mají jangovou povahu, proto je neutrální charakter kuzu velmi vhodný.
Tato potravina odvádí přebytečnou vodu ze střev a zvlhčuje je: zlepšuje příznaky průjmu a zácpy. Obnovuje sílu střev, aby se obnovily peristaltické pohyby, a podporuje zdravou střevní mikroflóru. Proto je zvláště doporučená při zácpě způsobené rozšířeným střevem v důsledku nadměrné konzumace ovoce, cukru, kávy a umělých nápojů.
Kuzu přináší velkou úlevu při gastroenteritidě nebo když žaludek netoleruje žádné tekutiny nebo pevnou stravu. Při žaludečních vředech želatinová vrstva chrání stěny žaludku a pomáhá zahojit vřed během několika týdnů.
Způsob užívání
Kuzu od Mimasa Ifigen se připravuje rozpuštěním dvou čajových lžiček ve sklenici studené vody a vařením po dobu pěti minut, dokud nezíská želatinovou, bezbarvou nebo růžovou a téměř průhlednou konzistenci. Poté se dochucuje ekologickým tamari nebo ekologickým tamari-shoyu. V kulinářských přípravách se používá jako přírodní zahušťovadlo díky své nevýrazné chuti. Může se také rozpuštět ve studené vodě a přidávat v posledních minutách vaření polévek, zeleniny, dušených pokrmů, zeleninových koláčů nebo dortů (rozetřením na povrch před pečením).
Slouží také jako zálivka do salátů nebo k vaření ryb a podobně. Jeho neutrální chuť se dokonale hodí k jakémukoli sladkému nebo slanému jídlu a díky své čistotě se snadno tráví. Navíc lze do přípravy přidat umeboshi od Mimasa Ifigen a vařit ji, když chceme stimulovat játra a pomoci regulovat zácpu.
Ingredience
Kuzu obsahuje kořen Pueraria Thumbergiana a Pueraria Hirsuta Matsum.
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota336 Kcal
-
Tuky / lipidyG
-
Nasycené mastné kyselinyG
-
Sacharidy / uhlohydráty84 G
-
CukryG
-
Dietní vlákninaG
-
BílkovinyG
-
Sůl0.02 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.