Kuzu
Ušetřete s těmito balíčky
-
Je to perfektní na výrobu marmelád z lesního ovoce
C’est parfait pour faire les confitures aux fruits rouges
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál
Kuzu recenzí
Na základě 1 recenze
-
5 hvězdy1
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Kuzu je organický škrob nejvyšší kvality, který se přirozeně získává z kořenů jedné z nejodolnějších divokých rostlin japonska.Indikace
Společnost hirohachido, japonský řemeslný výrobce kuzu, pečlivě sleduje pomalý tradiční proces mytí, usazování a sušení tohoto 100% čistého organického škrobu z kořene kuzu.Způsob užívání
Rozpusťte kuzu ve studené vodě ve stejném poměru a pomalu přidávejte do sladkých nebo slaných omáček, za stálého míchání na ohni, dokud nezhoustne a nezprůhlední. Použijte polévkovou lžíci na každou šálek (240 ml) tekutiny. Kuzu má jemnou texturu a neutrální chuť. Je ideální pro ředění polévek a dušených pokrmů, sladkých i slaných omáček, glazur a náplní do koláčů.
Pro použití dobře rozpusťte kusy kuzu v malé množství studené vody. Přidejte do vařící tekutiny a zahřívejte za stálého míchání, dokud nezhoustne a nezprůhlední. Polévková lžíce kuzu zahustí přibližně jeden šálek tekutiny (240 ml).
Pro použití dobře rozpusťte kusy kuzu v malé množství studené vody. Přidejte do vařící tekutiny a zahřívejte za stálého míchání, dokud nezhoustne a nezprůhlední. Polévková lžíce kuzu zahustí přibližně jeden šálek tekutiny (240 ml).Podmínky skladování
Po otevření dobře uzavřete obal.Ingredience
100% kuzu z ekologické divoké sklizně.
Tato informace se může změnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
Kontrolováno společností ecocert sa, f-32600Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota353 Kcal
-
Tuky / lipidyG
-
Nasycené mastné kyselinyG
-
Sacharidy / uhlohydráty88 G
-
CukryG
-
BílkovinyG
-
Sůl0.13 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.