Kuzu
Popis
Bílý kuzu je silné rostlinné zahušťovadlo vyrobené z škrobu pocházejícího z rostliny kuzu. Dodává konzistenci polévkám, omáčkám a (teplým) dezertům. Neutrální chuť.
Indikace
Kuzu je účinné rostlinné zahušťovadlo vyrobené ze škrobu pocházejícího z rostliny kuzu. V Japonsku se běžně používá v polévkách, omáčkách a (teplých) dezertech. Navíc nemění chuť receptu. Kuzu má také zahušťovací účinek v kyselých pokrmech, což kukuřičný škrob neumí. Je bezlepkový a veganský! Bílý kuzu je vypraný a filtrován, chuť je neutrální a má mírně větší zahušťovací sílu než šedý kuzu.
Způsob užívání
Doporučuje se použít 10 g kuzu na 250 ml tekutiny. Rozpusťte ve 2–3 lžících studené vody před použitím. Pro přípravu pudinku použijte 50 g kuzu na 400 ml tekutiny.
Podmínky skladování
Po otevření skladujte vzduchotěsně na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě (maximálně 20 °C).
Ingredience
Kuzu* (Japonsko)
(*) Z ekologického zemědělství
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota336 Kcal
-
Tuky / lipidyG
-
Nasycené mastné kyselinyG
-
Sacharidy / uhlohydráty84 G
-
CukryG
-
Dietní vlákninaG
-
BílkovinyG
-
Sůl0.1 G
-
Sodík40 Mg
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.