Kuzu bio
-
Skvělý produkt. dodržujte výživové pokyny pro použití a způsoby přípravy
Ottimo prodotto. Da seguire le indicazioni nutrizionali per l'uso e le modalità di preparazione
Přeloženo z naturitas.it
Zobrazit originál
Kuzu bio recenzí
Na základě 1 recenze
-
5 hvězdy1
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Bio Kuzu od La Finestra Sul Cielo je škrob z kořene Pueraria Lobata. Kuzu Morino je ručně zpracováván tradiční metodou. Používá se k výrobě ovocných želatin a speciálních nápojů nebo jako osvěžující prostředek. Kořen Kuzu dorůstá do délky několika metrů a sklízí se v zimě, kdy se do něj vrací síla rostliny. Obsahovaný škrob je čištěn procesem oplachování ve studené vodě.
Způsob užívání
Doporučuje se rozdrtit Kuzu a rozpustit ho ve studené vodě před vařením. Přidat k ostatním ingrediencím a intenzivně míchat. Neustále míchat, dokud Kuzu nezprůhlední a nezahustí se, poté vařit 1-2 minuty. Používá se v polévkách, omáčkách, želatinách a dezertech.
Ingredience
Bio škrob z kořene Pueraria Lobata.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota342 Kcal
-
Tuky / lipidy0.2 G
-
Nasycené mastné kyseliny0 G
-
Sacharidy / uhlohydráty84.7 G
-
Cukry0.2 G
-
Dietní vláknina0.3 G
-
Bílkoviny0.3 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.