Kuzu bio
Ušetřete s těmito balíčky
-
Rozpouštím to v čaji kulicha a přidávám pastu umenoshi. vynikající
Lo disuelvo en el te kulicha y añado umenoshi pasta.Excelente
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Je to velmi dobré, líbí se mi slevy, které nabízejí
Esta muy bien, me gustan los descuentos q ofrecen
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Spolu s čajem kukicha a pastou umeboshi si to dávám každé odpoledne.
Junto con el té Kukicha y la pasta umeboshi lo tomo todas las tardes.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Tento produkt užívám s čajem kukicha už delší dobu, jak mi bylo doporučeno při konzultaci. je dobrý na žaludek.
Este producto lo tomo con té Kukicha hace tiempo según me lo indicaron en consulta. Es bueno para el estómago.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Je to produkt, který používám hodně, smíchaný s umeboshi švestkou, na různé věci, nachlazení, zácpu, žaludeční problémy, zahušťování omáček, tekutin atd....
pro mě je to nezbytnost v mé kuchyni!!!Es un producto q yo utilizo mucho, mezclado con una ciruela umeboshi, para diversas cosas, catarros, estreñimiento, problemas estomago, engordar salsas, liquidos etc.... Para mi es un imprescindible en mi cocina!!!
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Kuzu bio recenzí
Na základě 7 recenze
-
5 hvězdy6
-
4 hvězdy1
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Kuzu je zpracovaný kořen Pueraria Thumbergiana. Výroba kuzu spočívá v izolaci škrobů, odstranění vlákniny a nečistot a nakonec sušení na vzduchu. Tento produkt zaručuje, že neobsahuje žádné příměsi, takže jeho účinky jsou zajištěny.
Indikace
Připravuje se z kořenů ve věku mezi 5 a 10 lety a s hmotností kolem 10 kg. Tyto vlastnosti jsou optimální pro výrobu nejlepší kvality.
Po sklizni se kořeny kuzu melou a následně několikrát myjí studenou vodou, aby se odstranily nečistoty, dokud voda nezůstane průhledná. Nakonec se kuzu úplně vysuší a nechá se odpočívat jeden a půl měsíce. Výsledkem je kuzu vysoké kvality a pevné textury. Jeho čistota a intenzivní bílá barva jsou výjimečné, což je důsledek kvality kořene a tradičních technik použitých při jeho výrobě.
Způsob užívání
Doporučují se 2 čajové lžičky do šálku vody a vařit 1 minutu, dokud nevznikne želé. Podávejte ochucené několika kapkami tamari. Může se také přidat do polévek, krémů, omáček a dezertů, aby jim dodalo konzistenci a jemnost.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Ingredience
Kořen pueraria thumbergiana a pueraria hirsuta matsum z ekologického zemědělství.
Tato informace se může změnit. Zkontrolujte obal produktu.
Certifikát
ES-ECO-019-CT
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota336 Kcal
-
Sacharidy / uhlohydráty84 G
-
Sůl0.02 G
-
Sodík0.02 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.