Lev'quinoa
-
Nezbytnost pro domácí bezlepkový chléb v pekárně, když nemáte čas dělat kvásek.
Un must pour faire le pain sans gluten maison à la machine à pain lorsqu'on n'a pas le temps de faire du levain.
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál
Lev'quinoa recenzí
Na základě 1 recenze
-
5 hvězdy1
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Ma Vie Sans Gluten Lev'quinoa je fermentovatelný kvas, který lze použít s jakoukoli směsí mouky a/nebo škrobu... Kromě dodání chuti umožňuje díky obsaženému kvasu kynout vaše bezlepkové chleby a pečivo. Sáček je vhodný pro zpracování 1 kg mouky.
Indikace
*Obal, který obdržíte, se může mírně lišit od obrázku na produktové kartě.
Způsob užívání
Doporučuje se použít k přípravě vašeho bezlepkového ekologického chleba: 500 g bezlepkové mouky + 25 g lev'quinoa + 10 g soli + 450-500 ml vlažné vody.
Smíchejte ingredience v salátové míse dřevěnou lžící, aby vzniklo měkké, ale nelepivé těsto. Nalijte těsto do vymazané formy na koláč a nechte odpočívat 1 hodinu a 30 minut pod vlhkou utěrkou (při teplotě 22 °C). Předehřejte troubu na 200-230 °C (th 7-8) 4 Pečte 30 až 40 minut. Perfektní ručně nebo v pekárně s programem speciálně pro bezlepkový chléb.
Podmínky skladování
Po otevření skladujte, dobře uzavřete obal a chraňte před vlhkostí.
Ingredience
Ekologický kvásek (ekologická quinoa (40 %) a ekologická rýže) dehydratuje a deaktivuje přirozenou fermentací, vybrané kvasnice.
Tato informace může být změněna. Zkontrolujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota367 Kcal
-
Tuky / lipidy5.3 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.7 G
-
Sacharidy / uhlohydráty55.4 G
-
Cukry4.7 G
-
Dietní vláknina9.8 G
-
Bílkoviny19.5 G
-
Sůl0.02 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.