Balzamikový ocet z modeny igp
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Balzamikový ocet z Modeny od Terrasana je lahodné dochucovadlo pro váš salát, carpaccio (veganské) nebo grilovanou či marinovanou zeleninu. Intenzivní, nízkokalorický a velmi univerzální
Indikace
Balzamikový ocet je jedním z nejoblíbenějších druhů octa. Ne všechny balzamikové octy jsou však stejné. Pravý balzamikový ocet se skládá pouze z vinného octa a hroznového moštu. Ještě důležitější je, že ocet se vyrábí tradiční metodou z Modeny.
Organické hrozny použité k výrobě leží na dřevě přibližně 60 dní, aby se ocet fermentoval, a poté zrání trvá minimálně 3 roky. To je velmi dlouhá doba, protože teprve tehdy získá balzamik pravou a plnou chuť. Obsah kyseliny je 6 %. To je oficiální norma pro ocet.
Způsob užívání
Doporučuje se před použitím protřepat.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě. Po otevření skladujte vzduchotěsně na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě (max. 20 °C).
Ingredience
Ocet z vína* (Itálie), Koncentrovaný hroznový mošt* (Itálie).
(*) Z ekologického zemědělství
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota171 Kcal
-
Tuky / lipidyG
-
Nasycené mastné kyselinyG
-
Sacharidy / uhlohydráty37.5 G
-
Cukry36.7 G
-
Dietní vlákninaG
-
Bílkoviny0.8 G
-
SůlG
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.