Bio celozrnný rýžový ocet
Ušetřete s těmito balíčky
Bio celozrnný rýžový ocet recenzí
Na základě 2 recenze
-
5 hvězdy2
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Bio rýžový ocet od La Finestra sul Cielo. Rýžový ocet je chutná dochucovadlo vyrobené fermentací rýže po dobu jednoho roku v terakotových nádobách, aby se nejprve přeměnila na alkohol a poté na ocet. Jeho chuť je méně kyselá, jemnější a plnější než ocet vinný, dokonale se hodí k jakémukoli pokrmu z obilovin, zeleniny a řas, zvýrazňuje jejich chuť, aniž by ji měnila. Může být použit jako náhrada běžného octa. Kyselost 4,5 %.
Způsob užívání
Nakapejte několik kapek přímo na vařenou nebo syrovou zeleninu, aby se zvýraznila její chuť. Může se také smíchat se sójovou omáčkou a olejem nebo sezamovou pastou pro vytvoření lahodného dochucovadla ideálního pro saláty.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Ingredience
Voda, celozrnná rýže* (20 %).
* z ekologického zemědělství
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
NL-BIO-01 Zemědělství mimo EU
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota18 Kcal
-
Tuky / lipidy0 G
-
Nasycené mastné kyseliny0 G
-
Sacharidy / uhlohydráty0.7 G
-
Cukry0 G
-
Bílkoviny0.8 G
-
Sůl0.03 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.