Nepasterizovaný ocet umeboshi
Ušetřete s těmito balíčky
-
velmi dobrý, velmi originální, velmi voňavý
très bon, très original, très parfumé
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál -
Dobré, ale totéž lze dosáhnout rozpuštěním trochu pyré z umeboshi ve vodě
Bien, pero se puede conseguir lo mismo disolviendo un poco de puré de umebosi en agua
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Příjemná chuť. používá se při dochucování salátů a dalších kulinářských pokrmů
Sabor agradável. É usado no tempero de saladas e outros pratos culinários
Přeloženo z naturitas.pt
Zobrazit originál
Nepasterizovaný ocet umeboshi recenzí
Na základě 12 recenze
-
5 hvězdy10
-
4 hvězdy1
-
3 hvězdy1
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Umeboshi ocet od Naturitas Essentials, veganský a nepasterizovaný.
Indikace
- Umeboshi ocet je probiotická potravina, která pečuje o střevní zdraví. Získává se mléčným kvašením umeboshi švestky, japonské švestky.
- Proces kvašení trvá minimálně 3-6 měsíců.
Způsob užívání
Používá se jako běžný ocet.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě. Po otevření uchovávejte v lednici.
Ingredience
Švestky, mořská sůl, listy shiso.
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota15 Kcal
-
Tuky / lipidy0.1 G
-
Nasycené mastné kyseliny0 G
-
Sacharidy / uhlohydráty3.5 G
-
Cukry3.2 G
-
Dietní vláknina0.3 G
-
Bílkoviny0.2 G
-
Sůl15 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.