Ocet umeboshi ume su
Ušetřete s těmito balíčky
-
Používám ho k míchání s rýží, když dělám maki, a místo octa na saláty. někdy také přidávám trochu do zeleniny na woku a do omáček, když chci dodat mírně nakyslou chuť (která stimuluje a vyživuje játra). protože obsahuje sůl, protože je to šťáva z sudů, ve kterých se fermentují švestky umeboshi, a je to mléčné kvašení jako kysané zelí se solí).
vynikající produkt!
Je l'utilise pour melanger avec le riz quand je faus des makis et au lueu de vinaigre pour les salades. J'en mets aussi des fois un peu dans kes legumes au Wok et aux siuoes quand je veux leur donner un gout un peu acidule (qui stimule et nourrit le foie). Comme il contient du sel parce que c'est ke jus dans les futs ou on fermente les prunes umebosis er c'edtvune lacto-fermentation comme la choucroute avec du sel). Excellent produit!
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál
Ocet umeboshi ume su recenzí
Na základě 15 recenze
-
5 hvězdy14
-
4 hvězdy1
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Umeboshi ocet Ume Su od LIMA je červená šťáva z umeboshi naložených v solném nálevu s listy shiso.
Indikace
Používá se stejně jako ocet, ačkoli je méně kyselý (kyselost 4°), má osvěžující a příjemně slanou chuť, zlepšuje chuť tofu, jeho vůně je také ceněna pro restování zeleniny, s rýží, kuskusem nebo těstovinami.
Způsob užívání
Doporučuje se podle chuti spotřebitele
Ingredience
Umeboshi (Prunus mume), shiro (Perilla arguts), mořská sůl. *z ekologického zemědělství
Tato informace se může změnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
Be-bio-01Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota28 Kcal
-
Sacharidy / uhlohydráty4.7 G
-
Sůl20.8 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.