Ocet z umeboshi
Ušetřete s těmito balíčky
-
Dobrý produkt na bázi švestek umeboshi fermentovaných s mořskou solí. používám ho k dodání kyselé chuti polévkám (zejména jarní dobrota, kde jsou játra a žlučník velmi aktivní při čištění těla. v tradiční čínské medicíně je kyselá chuť spojována s játry.
dobré pro uchování rýže v maki rolkách...
Un bon produit à base des prunes d'umebosis fermentées avec du sel marin. Je l'utilise pour donner un goût acidulé au soupes (spécialement Bonne printemps ou le foie et la vésicule biliaires sont très actifs pour nettoyer le corps. Dans la médecine traditionnelle chinoise le goût acidulé est lié au foie. Bon pour conserver le riz dans les Makis ...
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál -
Doporučeno mým důvěryhodným naturopatem, používám ho už 4 roky. tady na naturitas ho najdu za výhodnou cenu. chuť je dobrá a výrazná. stačí opravdu málo, aby se pokrm obohatil, takže vydrží velmi dlouho.
Consigliato dal mio naturopata di fiducia, oramai lo utilizzo da 4 anni. Qui su Naturitas lo trovo a un prezzo conveniente. Sapore buono e deciso. Ne basta davvero poco per impreziosire un piatto, quindi dura tantissimo.
Přeloženo z naturitas.it
Zobrazit originál -
Ocet, který má sladkou chuť, téměř jako velmi tekutý sirup. mně se tolik nelíbí. byl to experiment, abych vyzkoušel něco nového. nedoporučuji to. pokud má někdo rád sladký ocet, raději doporučuji koupit ocet z modeny.
Un vinagre que tiene un gusto dulce, casi como un sirope muy liquido. A mi no me gusta tanto. Fue un experimento, para probar algo nuevo. No lo recomiendo. Si a uno le gusta el vinagre dulce aconsejo mejor comprar un vinagre de modena.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Úplně spokojená s produktem, doporučuji
Totalmente satisfecha con el producto, lo recomiendo
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Ocet z umeboshi recenzí
Na základě 44 recenze
-
5 hvězdy38
-
4 hvězdy5
-
3 hvězdy1
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Ocet Umeboshi od La Finestra Sul Cielo se získává filtrováním slaného octa extrahovaného z dozrávání umeboshi. Produkt nepasterizovaný.
Indikace
Používá se jako běžný ocet, který díky své slanosti umožňuje dokončit salát přidáním jen malého množství tohoto octa. Může být také použit v omáčkách na zeleninu přidáním jedné lžíce tahini, dvou lžic umeboshi octa a důkladným promícháním.
Upozornění
Může obsahovat stopy sóji a lepek.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě, mimo přímé sluneční světlo a vlhkost.
Ingredience
Švestka Ume (Prunus mume) (82 %), mořská sůl, listy Shiso (Perilla frutescens).
Kyselost 3,5 %.
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota68 Kcal
-
Sacharidy / uhlohydráty3.5 G
-
Bílkoviny0.5 G
-
Sodík25.48 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.