Amasake z prosa
Ušetřete s těmito balíčky
-
Vynikající sladký krém z prosa. k pití samostatně nebo jako sladidlo v cukrářství, k doplnění nápojů, jogurtu...
Excelente crema dulce de mijo. Para tomar sola o como endulzante en pastelería, para acompañar bebidas, yogur ...
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Smíchejte to s jednou částí vody a čtvrtinou lískového ořechu, vařte několik minut a je to připravené k jídlu. uchovávejte v lednici. několik lahodných dezertů.
Lo mezlo con una parte de agua y un cuarto de crema de avellana hervir unos minutos y listo para comer. Guardar en la nevera. Unas postres deliciosas.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Je velmi jemný a velmi šťavnatý, má vynikající texturu.
Es muy suave y esta muy jugosito, es una textura excelente.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Překvapila mě jemná textura a chuť. pro mne není proso oblíbené, a tato chuť mě překvapila.
Me ha sorprendido la textura suave y el sabor. No me gusta el mijo y este sabor me ha sorprendido
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Amasake z prosa recenzí
Na základě 15 recenze
-
5 hvězdy15
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Amasake z prosa z La Finestra sul Cielo je sladký a lahodný krém ideální k konzumaci jako dezert nebo s přidáním ovoce, ovocného džemu, lískových oříšků nebo mandlového krému.
Indikace
Lze použít jako základ pro přípravu pudinku nebo sladkostí. K fermentaci obiloviny se přidává koji, přírodní ferment, který přeměňuje proso na tento lahodný krém, aniž by se používaly umělé enzymy.
Způsob užívání
Doporučuje se konzumovat dle chuti spotřebitele
Ingredience
Voda, ekologický proso (24 %), koji (17 %), bílá mořská sůl (0,2 %)
Tato informace se může změnit. Zkontrolujte obal produktu.
Certifikát
CZ-BIO-001 Zemědělství EU / mimo EU
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota122 Kcal
-
Tuky / lipidy1.1 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.4 G
-
Sacharidy / uhlohydráty24.4 G
-
Cukry17.1 G
-
Dietní vláknina1.9 G
-
Bílkoviny3.7 G
-
Sůl0.08 G
-
Sodík0.08 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.