Balíček bio genmai miso nepasterizovaný
Popis
Bio nepasterizované Genmai miso od Naturitas, tradičně používané k přípravě polévek. Typické pro japonskou kuchyni, je to pasta používaná k ochucení jídel jako sushi, maso nebo saláty, ale především k přípravě polévek.
Veganský produkt, bio, bez laktózy, nepasterizovaný.
Vlastnosti Genmai miso
- Pomáhá trávicímu systému.
- Alkalizující potravina.
- Vysoký antioxidační účinek, podporuje odstranění volných radikálů.
- Dodává organismu kvalitní bílkoviny.
- Proces fermentace trvá minimálně 6 měsíců.
Indikace
Původ: Španělsko
Způsob užívání
- Pro přípravu miso polévky přidejte jednu lžíci na každý šálek vody nebo vývaru. Důležité je přidat při vypnutém ohni, aby se zachovaly probiotické vlastnosti, a dobře promíchat, aby se miso rozpustilo.
- Pro přípravu dresinků, omáček a dušených pokrmů dodává větší hloubku chuti.
Upozornění
Může obsahovat stopy soji a obilovin obsahujících lepek.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě, mimo přímé sluneční záření. Po otevření uchovávejte v lednici. Po otevření spotřebujte do 6 měsíců.
Ingredience
Hnědá rýže*, soja*, voda, mořská sůl a koji-kin. (*) Suroviny z ekologického zemědělství
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
ES-ECO-019-CT Zemědělství EU/ne EU
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota209 Kcal
-
Tuky / lipidy6.6 G
-
Nasycené mastné kyseliny0 G
-
Sacharidy / uhlohydráty23.7 G
-
Cukry0 G
-
Dietní vláknina1 G
-
Bílkoviny13.1 G
-
Sůl11 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.