Bio celozrnná rýžová miso genmai
Ušetřete s těmito balíčky
Bio celozrnná rýžová miso genmai recenzí
Na základě 1 recenze
-
5 hvězdy1
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Rýžové miso Danival je výsledkem přirozené fermentace.
Indikace
První aerobní fermentace (inokulace obilí houbou Aspergillus oryzae s cirkulací vzduchu) trvá 3 dny a poskytuje koji.
Druhá anaerobní fermentace (bez cirkulace vzduchu) trvá déle. Rýžové miso DANIVAL se nechává zrát minimálně 6 měsíců, aby se vyvinula veškerá jeho chuť.
Způsob užívání
Velmi slaná přísada používaná v asijské kuchyni. Doporučuje se používat miso jako koření, podobně jako hořčici. Je velmi praktické při ochucování salátových dresinků, jako základ do polévek, samozřejmě, ale také při přípravě vařených jídel.
Podmínky skladování
Před otevřením: BBD = 3 roky od data výroby. Skladujte v suchu a při kladné pokojové teplotě. Po otevření: Uchovávejte v lednici a spotřebujte do 6 měsíců.
Ingredience
Voda, francouzská sója, kulatá rýže, nerafinovaná mořská sůl z Atlantiku, enzym.
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota145 Kcal
-
Tuky / lipidy6.7 G
-
Nasycené mastné kyseliny1 G
-
Sacharidy / uhlohydráty9 G
-
Cukry3 G
-
Dietní vláknina3.4 G
-
Bílkoviny9.7 G
-
Sůl8.3 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.