Danival
Bio celozrnná rýžová miso genmai
128,00 Kč
Potřebujete pomoc?

Bio celozrnná rýžová miso genmai

200 G
Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
Rýžové miso Danival je výsledkem přirozené fermentace.
Zobrazit popis
128,00 Kč
640.00 CZK/Kg
Skladem
Kupte si to dnes a obdržíte od
Nemůžeme potvrdit datum doručení zásilky. Kontaktujte nás pro více informací.

Věrnostní body

Zakoupením tohoto produktu můžete při své další objednávce získat až

bodů = sleva

Jak to funguje?

Naturitas Club Získejte body za každý nákup Objednejte si a za každou utracenou libru získáte 5 slevových bodů. Nákup za 5 Kč = 1 bod

Naturitas Club Získejte další body za další akce Vyplňte svůj profil, přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo ohodnoťte produkty, které jste si objednali. Za každou akci získáte až 50 bodů

Naturitas Club Uplatněte své body při další objednávce A... získejte automatickou slevu po dokončení objednávky! 100 bodů: sleva 5 Kč

Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
  • Bezpečná platba pomocí:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Vrácení zboží

DProdukt můžete vrátit, pokud nebyl použit a je v originálním balení, do 14 dnů od potvrzeného data doručení objednávky.

Vysvětlíme vám krok za krokem, jak funguje vrácení objednávek:

  1. Kontaktujte prosím naše oddělení zákaznických služeb a uveďte číslo objednávky.
  2. Zabalte a připravte balík.
  3. Doručte balík dopravci.
  4. Počkejte na vrácení peněz na vámi zvolenou platební metodu.

Jak mohu požádat o vrácení peněz?

  1. Publikováno 06.05.25

    Skvělé.

    Ótimo.

    Přeloženo z naturitas.pt

    Zobrazit originál

Bio celozrnná rýžová miso genmai recenzí

Na základě 1 recenze

  1. 5 hvězdy
    1
  2. 4 hvězdy
    0
  3. 3 hvězdy
    0
  4. 2 hvězdy
    0
  5. 1 hvězda
    0

Popis

recenze (1)

Otázky a odpovědi (0)

Popis

Rýžové miso Danival je výsledkem přirozené fermentace.

Indikace

První aerobní fermentace (inokulace obilí houbou Aspergillus oryzae s cirkulací vzduchu) trvá 3 dny a poskytuje koji.

Druhá anaerobní fermentace (bez cirkulace vzduchu) trvá déle. Rýžové miso DANIVAL se nechává zrát minimálně 6 měsíců, aby se vyvinula veškerá jeho chuť.

Způsob užívání

Velmi slaná přísada používaná v asijské kuchyni. Doporučuje se používat miso jako koření, podobně jako hořčici. Je velmi praktické při ochucování salátových dresinků, jako základ do polévek, samozřejmě, ale také při přípravě vařených jídel.

Podmínky skladování

Před otevřením: BBD = 3 roky od data výroby. Skladujte v suchu a při kladné pokojové teplotě. Po otevření: Uchovávejte v lednici a spotřebujte do 6 měsíců.

Ingredience

Voda, francouzská sója, kulatá rýže, nerafinovaná mořská sůl z Atlantiku, enzym.

 

Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.

SKU: LP-0016630
B09LHMIHAJU

Nutriční tabulka

  • Pro
  • Energetická hodnota
    145 Kcal
  • Tuky / lipidy
    6.7 G
  • Nasycené mastné kyseliny
    1 G
  • Sacharidy / uhlohydráty
    9 G
  • Cukry
    3 G
  • Dietní vláknina
    3.4 G
  • Bílkoviny
    9.7 G
  • Sůl
    8.3 G

Specifikace

  1. K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.

Otázky a odpovědi

Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.