Bio fermentovaná sójová omáčka shoyu
1 L
Sójová omáčka vyrobená podle nejlepší tradiční metody (fermentace po dobu 18 měsíců v dřevěném sudu). ideální pro recepty na bázi obilovin, luštěnin, zeleniny a řas. pasterizovaný produkt.
Zobrazit popis
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Sójová omáčka vyrobená podle nejlepší tradiční metody (fermentace po dobu 18 měsíců v dřevěném sudu). ideální pro recepty na bázi obilovin, luštěnin, zeleniny a řas. pasterizovaný produkt.Upozornění
Alergeny:obsahuje lepek a soju.Podmínky skladování
Skladujte na chladném a suchém místě, mimo přímé sluneční světlo a vlhkost. po otevření uchovávejte v lednici.Ingredience
Voda, boby soji* (21,5 %), pšenice*, sůl, aspergillus oryzae. * z ekologického zemědělství
tato informace může být změněna. zkontrolujte obal produktu.
Certifikát
It-bio-014 zemědělství mimo eu
SKU: LP-0202916
OA997M4L
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota72 Kcal
-
Tuky / lipidy7 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.5 G
-
Sacharidy / uhlohydráty9.4 G
-
Cukry0.7 G
-
Dietní vlákninaG
-
Sůl17 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.