Bio hatcho miso
Ušetřete s těmito balíčky
-
chutné jako obvykle: stálá kvalita pro velmi univerzální produkt
je to dobré na chuť, pro zdraví
je to praktické
nemá to obdoby v západních ingrediencích
Poznámka pro nadšence, je to nejvíce „chutná“ verze miso, pro ty, kteří preferují více jemnosti, značka má také dobrý výběrdélicieux comme d'habitude : une qualité continue pour un produit très polyvalent c'est bon au gout, pour la santé c'est pratique ça n'a pas d'équivalent dans les ingrédients occidentaux NB pour les amateurs, c'est la version la plus " goutue " des misos, pour ceux qui préfèrent plus de douceur, la marque a aussi une bonne sélection
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál -
ideální pro milovníky japonského koření
navíc nepasterizováno
pro ideální poměr kvality a cenyparfait pour les amateurs d'assaisonnement japonais en plus non pasteurisé pour une rapport Q/P idéal
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál -
Nepasterizované hatcho miso: jistá hodnota. škoda, že je zabalené v plastu
Hatcho miso non pasteurisé: une valeur sure. Dommage qu'il soit emballé dans du plastique
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál -
Produkt odpovídá tomu, co jsem znal. perfektní do vývaru, základu omáčky…..
a dodání bez problémů a velmi rychlé jako vždy.Produit conforme à ce que je connaissais. Parfait en bouillon, fond de sauce….. Et livraison sans souci et très rapide comme toujours.
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál
Bio hatcho miso recenzí
Na základě 6 recenze
-
5 hvězdy5
-
4 hvězdy1
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Hatcho miso Bio od Celnat je pasta, která se získává fermentací sóji po dobu 3 let. Je to ušlechtilá a ceněná potravina jak pro svou chuť, tak pro svou nutriční hodnotu a přínosy pro organismus.
Indikace
V misu se proteinová struktura sóji rozkládá na 18 různých aminokyselin (včetně těch považovaných za esenciální). Takže i při malých dávkách je miso významným nutričním přínosem. Bohatý na enzymy stimuluje žaludeční sekreci, posiluje střevní mikroflóru a podporuje trávení. Miso pomáhá eliminovat nežádoucí mikroorganismy a jeho pravidelná konzumace dokonce podporuje vylučování radioaktivních částic absorbovaných organismem.
Způsob užívání
Doporučuje se rozředit v malém množství vlažné vody. Nalijte na zeleninu, obiloviny nebo polévky, aby jim dodal chuť (slanou chuť). Také umožňuje připravit tradiční japonskou miso polévku. Nekvařte, aby se zachovaly enzymy.
- V makrobiotické kuchyni se miso používá téměř denně k přípravě miso polévky a mnoha dalších pokrmů. Díky své poměrně slané chuti může být používán jako náhrada soli k ochucení obilovin, luštěnin, polévek...
- Může být použit jako základ pro přípravu kuchyňských vývarů.
- Miso se používá k přípravě omáček, pomazánek (dobře se kombinuje s tahini, sezamovou pastou) a chutných šťáv k doplnění jídel, ale také salátů. Pokapaný na grilovanou rybu je miso vynikající koření. Může být také použit v marinádách! Nejlépe se přidává na konci vaření a nevaří se (nepřivádí se k varu), aby se zachovaly enzymy.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě. Po otevření uchovávejte v lednici.
Ingredience
Sója* (65 %), voda, mořská sůl, ferment: Koji Aspergillus Oryzae.
(*) Ingredience z ekologického zemědělství.
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota209 Kcal
-
Tuky / lipidy6.6 G
-
Sacharidy / uhlohydráty18.8 G
-
Bílkoviny22.4 G
-
Sodík3.8 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.