Celnat
Bio hatcho miso
259,03 Kč
Potřebujete pomoc?

Bio hatcho miso

400 G
Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
Hatcho miso Bio od Celnat je pasta, která se získává fermentací sóji po dobu 3 let. Je to ušlechtilá a ceněná potravina jak pro svou chuť, tak pro svou nutriční hodnotu a přínosy pro organismus.
Zobrazit popis
259,03 Kč
647.58 CZK/Kg
Skladem
Kupte si to dnes a obdržíte od
Nemůžeme potvrdit datum doručení zásilky. Kontaktujte nás pro více informací.

Věrnostní body

Zakoupením tohoto produktu můžete při své další objednávce získat až

bodů = sleva

Jak to funguje?

Naturitas Club Získejte body za každý nákup Objednejte si a za každou utracenou libru získáte 5 slevových bodů. Nákup za 5 Kč = 1 bod

Naturitas Club Získejte další body za další akce Vyplňte svůj profil, přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo ohodnoťte produkty, které jste si objednali. Za každou akci získáte až 50 bodů

Naturitas Club Uplatněte své body při další objednávce A... získejte automatickou slevu po dokončení objednávky! 100 bodů: sleva 5 Kč

Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
  • Bezpečná platba pomocí:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Vrácení zboží

DProdukt můžete vrátit, pokud nebyl použit a je v originálním balení, do 14 dnů od potvrzeného data doručení objednávky.

Vysvětlíme vám krok za krokem, jak funguje vrácení objednávek:

  1. Kontaktujte prosím naše oddělení zákaznických služeb a uveďte číslo objednávky.
  2. Zabalte a připravte balík.
  3. Doručte balík dopravci.
  4. Počkejte na vrácení peněz na vámi zvolenou platební metodu.

Jak mohu požádat o vrácení peněz?

  1. Publikováno 16.03.25

    dokonalý

    parfait

    Přeloženo z naturitas.fr

    Zobrazit originál
  2. Publikováno 22.02.25

    ideální pro milovníky japonského koření
    navíc nepasterizováno
    pro ideální poměr kvality a ceny

    parfait pour les amateurs d'assaisonnement japonais en plus non pasteurisé pour une rapport Q/P idéal

    Přeloženo z naturitas.fr

    Zobrazit originál
  3. Publikováno 08.06.24

    Vynikající integrace mikrobioty

    Excelente integración de microbiota

    Přeloženo z naturitas.es

    Zobrazit originál
  4. Publikováno 04.01.25

    Nepasterizované hatcho miso: jistá hodnota. škoda, že je zabalené v plastu

    Hatcho miso non pasteurisé: une valeur sure. Dommage qu'il soit emballé dans du plastique

    Přeloženo z naturitas.fr

    Zobrazit originál
  5. Publikováno 14.12.24

    Produkt odpovídá tomu, co jsem znal. perfektní do vývaru, základu omáčky…..
    a dodání bez problémů a velmi rychlé jako vždy.

    Produit conforme à ce que je connaissais. Parfait en bouillon, fond de sauce….. Et livraison sans souci et très rapide comme toujours.

    Přeloženo z naturitas.fr

    Zobrazit originál

Bio hatcho miso recenzí

Na základě 6 recenze

  1. 5 hvězdy
    5
  2. 4 hvězdy
    1
  3. 3 hvězdy
    0
  4. 2 hvězdy
    0
  5. 1 hvězda
    0

Popis

recenze (2)

Otázky a odpovědi (0)

Popis

Hatcho miso Bio od Celnat je pasta, která se získává fermentací sóji po dobu 3 let. Je to ušlechtilá a ceněná potravina jak pro svou chuť, tak pro svou nutriční hodnotu a přínosy pro organismus.

Indikace

V misu se proteinová struktura sóji rozkládá na 18 různých aminokyselin (včetně těch považovaných za esenciální). Takže i při malých dávkách je miso významným nutričním přínosem. Bohatý na enzymy stimuluje žaludeční sekreci, posiluje střevní mikroflóru a podporuje trávení. Miso pomáhá eliminovat nežádoucí mikroorganismy a jeho pravidelná konzumace dokonce podporuje vylučování radioaktivních částic absorbovaných organismem.

Způsob užívání

Doporučuje se rozředit v malém množství vlažné vody. Nalijte na zeleninu, obiloviny nebo polévky, aby jim dodal chuť (slanou chuť). Také umožňuje připravit tradiční japonskou miso polévku. Nekvařte, aby se zachovaly enzymy.

  • V makrobiotické kuchyni se miso používá téměř denně k přípravě miso polévky a mnoha dalších pokrmů. Díky své poměrně slané chuti může být používán jako náhrada soli k ochucení obilovin, luštěnin, polévek...
  • Může být použit jako základ pro přípravu kuchyňských vývarů.
  • Miso se používá k přípravě omáček, pomazánek (dobře se kombinuje s tahini, sezamovou pastou) a chutných šťáv k doplnění jídel, ale také salátů. Pokapaný na grilovanou rybu je miso vynikající koření. Může být také použit v marinádách! Nejlépe se přidává na konci vaření a nevaří se (nepřivádí se k varu), aby se zachovaly enzymy.

Podmínky skladování

Uchovávejte na chladném a suchém místě. Po otevření uchovávejte v lednici.

Ingredience

Sója* (65 %), voda, mořská sůl, ferment: Koji Aspergillus Oryzae.
(*) Ingredience z ekologického zemědělství.

 

Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.

SKU: LP-0188247
8YRI2BQH

Nutriční tabulka

  • Pro
  • Energetická hodnota
    209 Kcal
  • Tuky / lipidy
    6.6 G
  • Sacharidy / uhlohydráty
    18.8 G
  • Bílkoviny
    22.4 G
  • Sodík
    3.8 G

Specifikace

  1. K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.

Otázky a odpovědi

Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.