Bio hatcho miso
Ušetřete s těmito balíčky
-
ideální pro milovníky japonského koření
navíc nepasterizováno
pro ideální poměr kvality a cenyparfait pour les amateurs d'assaisonnement japonais en plus non pasteurisé pour une rapport Q/P idéal
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál -
Vynikající integrace mikrobioty
Excelente integración de microbiota
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Nepasterizované hatcho miso: jistá hodnota. škoda, že je zabalené v plastu
Hatcho miso non pasteurisé: une valeur sure. Dommage qu'il soit emballé dans du plastique
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál -
Produkt odpovídá tomu, co jsem znal. perfektní do vývaru, základu omáčky…..
a dodání bez problémů a velmi rychlé jako vždy.Produit conforme à ce que je connaissais. Parfait en bouillon, fond de sauce….. Et livraison sans souci et très rapide comme toujours.
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál
Bio hatcho miso recenzí
Na základě 6 recenze
-
5 hvězdy5
-
4 hvězdy1
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Hatcho miso Bio od Celnat je pasta, která se získává fermentací sóji po dobu 3 let. Je to ušlechtilá a ceněná potravina jak pro svou chuť, tak pro svou nutriční hodnotu a přínosy pro organismus.
Indikace
V misu se proteinová struktura sóji rozkládá na 18 různých aminokyselin (včetně těch považovaných za esenciální). Takže i při malých dávkách je miso významným nutričním přínosem. Bohatý na enzymy stimuluje žaludeční sekreci, posiluje střevní mikroflóru a podporuje trávení. Miso pomáhá eliminovat nežádoucí mikroorganismy a jeho pravidelná konzumace dokonce podporuje vylučování radioaktivních částic absorbovaných organismem.
Způsob užívání
Doporučuje se rozředit v malém množství vlažné vody. Nalijte na zeleninu, obiloviny nebo polévky, aby jim dodal chuť (slanou chuť). Také umožňuje připravit tradiční japonskou miso polévku. Nekvařte, aby se zachovaly enzymy.
- V makrobiotické kuchyni se miso používá téměř denně k přípravě miso polévky a mnoha dalších pokrmů. Díky své poměrně slané chuti může být používán jako náhrada soli k ochucení obilovin, luštěnin, polévek...
- Může být použit jako základ pro přípravu kuchyňských vývarů.
- Miso se používá k přípravě omáček, pomazánek (dobře se kombinuje s tahini, sezamovou pastou) a chutných šťáv k doplnění jídel, ale také salátů. Pokapaný na grilovanou rybu je miso vynikající koření. Může být také použit v marinádách! Nejlépe se přidává na konci vaření a nevaří se (nepřivádí se k varu), aby se zachovaly enzymy.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě. Po otevření uchovávejte v lednici.
Ingredience
Sója* (65 %), voda, mořská sůl, ferment: Koji Aspergillus Oryzae.
(*) Ingredience z ekologického zemědělství.
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota209 Kcal
-
Tuky / lipidy6.6 G
-
Sacharidy / uhlohydráty18.8 G
-
Bílkoviny22.4 G
-
Sodík3.8 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.