Bio hatcho sójové miso nepasterizované
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Bio Hatcho sójové miso nepasterizované od Mitoku je tmavé a bohaté na bílkoviny, toto miso má výraznou chuť, která odlišuje každodenní vaření, zejména v polévkách, omáčkách a dochucovadlech.
Způsob užívání
Doporučuje se pro přípravu lahodných pokrmů ve východním stylu přidáním miso do polévek a vývarů. Doporučujeme jej užívat v poledne, protože díky pomalému trávení může být obtížné usnout.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Ingredience
Celé fermentované sójové boby (65 %), voda, mořská sůl, pražená ječmenná mouka, koji.
Tato informace se může změnit. Zkontrolujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Tuky / lipidy10.4 G
-
Nasycené mastné kyseliny2.12 G
-
Sacharidy / uhlohydráty12.7 G
-
Cukry1.8 G
-
Dietní vláknina6 G
-
Bílkoviny23.3 G
-
Sůl4.3 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.