Bio ječný miso
-
obal je dodáván s vysvětlením ve španělštině
el envase viene con explicación en castellano
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Kvalitní miso k přidání do čisticích vývarů.
Miso de buena calidad para agregar a caldos depurativos.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Skvělé pro přípravu makrobiotické stravy
Super para hacer comida macrobiotica
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Bio ječný miso recenzí
Na základě 3 recenze
-
5 hvězdy3
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Danival miso startér je výsledkem dvojité přirozené fermentace
Indikace
První aerobní fermentace ( inokulace obilí houbou Aspergillus oryzae s cirkulací vzduchu) trvá 3 dny a poskytuje koji, druhá anaerobní fermentace (bez cirkulace vzduchu) je delší. Ječmenné miso Danival se zraje minimálně 6 měsíců, aby se rozvinula všechna jeho aroma.
Způsob užívání
Velmi slané koření používané v asijské kuchyni. Doporučuje se používat miso jako koření, podobně jako hořčici. Je velmi praktické při ochucování salátových dresinků, jako základ do polévek, samozřejmě, ale také při přípravě vařených jídel.
Podmínky skladování
Před otevřením: BBD = 3 roky od data výroby. Skladujte v suchu a při kladné pokojové teplotě. Po otevření: Uchovávejte v lednici po otevření a spotřebujte do 6 měsíců.
Ingredience
Voda, francouzská sója, nerafinovaná mořská sůl z Atlantiku, enzym, pasterizované miso, perlovaný ječmen.
Tato informace se může změnit. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota151 Kcal
-
Tuky / lipidy6.5 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.8 G
-
Sacharidy / uhlohydráty10.8 G
-
Cukry5.6 G
-
Dietní vláknina4.7 G
-
Bílkoviny9.8 G
-
Sůl8.3 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.